VIRAL

Μαμά και οι 6 γιοι δωρίζουν τα μαλλιά τους για καλό σκοπό και γίνονται viral

Ίσως να μην υπάρχει πιο σπουδαίο πράγμα για μία μητέρα από το να μάθει στα παιδιά της από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους τη σημασία του προσφέρειν, όσο και όπως μπορούν. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εμπεδώσουν το χαρακτήρα της προσφοράς από το να μυούνται σε αυτήν στην πράξη, μαζί με τη μητέρα τους.

Αυτό μάλλον σκέφτηκε και η Phoebe Kannisto, μητέρα 6 (!) αγοριών, η οποία είχε μια εξαιρετική ιδέα που συζήτησε με τα παιδιά της και αποφάσισαν όλοι μαζί να την υλοποιήσουν: αντί να κουρευτούν κάμποσες φορές μέσα στο χρόνο, θα μάκραιναν τα μαλλιά τους αρκετά ώστε όταν θα είναι αρκούντως μακριά να τα κόψουν και να τα δωρίσουν για καλό σκοπό.

Έτσι κι έγινε. Όταν τα μαλλιά όλων έφτασαν στο ύψος του στήθους, μαμά και γιοι πήγαν στο κομμωτήριο και τα έκοψαν, συλλέγοντας κατ’ αυτό τον τρόπο αρκετά μέτρα φυσικού μαλλιού, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή περουκών για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και όχι μόνο.

 

Η μαμά κοινοποίησε το πριν και το μετά στο facebook, τα social και mainstream Media έπαιξαν το θέμα σωρηδόν κι έτσι η μητέρα με τους 6 γιους έγιναν viral κι ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση για εμάς τους υπόλοιπους.