VIRAL

Έκανε 3 παιδιά σε 11 μήνες και τώρα ανεβάζει φωτογραφίες της κοιλιάς της. Γιατί όχι;

Η Εliza Curby είναι μια blogger η οποία υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, τον Ιανουάριο του 2016. Έξι εβδομάδες μετά, έμαθε πως είναι και πάλι έγκυος σε δίδυμα αγοράκια.

Η Eliza, ανέβασε πρόσφατα στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την κοιλιά της, αφού έχει κυοφορήσει κι έχει φέρει στον κόσμο τρία παιδιά. Με αυτή την εικόνα, ήθελε να θυμήσει σε όλους ότι δεν είναι κακό ή άσχημο να βλέπεις το κορμί σου να αλλάζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Οι εικόνες γυναικών με six pack ενώ περιμένουν παιδιά, ή μόλις τα έχουν γεννήσει, είναι όλα εκείνα τα μη ρεαλιστικά πρότυπα τα οποία αγχώνουν τις νέες μητέρες ώστε να νιώθουν ότι θα έπρεπε να δείχνουν κι εκείνες έτσι, με αποτέλεσμα να είναι δυστυχισμένες και να θέλουν να κρύψουν το κορμί τους. Η Eliza δημοσιοποίησε την αληθινή υπόσταση των πραγμάτων, για να νιώσουν όλες οι γυναίκες καλύτερα με τον εαυτό τους και το σώμα τους.

 

Απλά επειδή δεν ντρέπομαι για τις ουλές που έχει τώρα το κορμί μου. Επειδή είαι περήφανη για όσα έχει κάνει αυτό για μένα. Επειδή πολλές γυναίκες νιώθουν την ανάγκη να το κρύψουν. Επειδή διάσημες γυναίκες ανεβάζουν “δείτε το κορμί μου μόλις τρεις εβδομάδες μετά τη γέννα” και παρουσιάζουν μη ρεαλιστικές εικόνες του τι σημαίνει να είσαι μητέρα. Επειδή νιώθω όμορφη με το δέρμα μου – ακόμα κι όταν αυτό είναι πολύ παραπάνω! Επειδή η ομορφιά παίρνει πολλές μορφές. Επειδή μπορώ. Επειδή θα έπρεπε κι εσύ να είσαι περήφανη. Αυτή είμαι εγώ, επειδή αγαπώ το κορμί μου.”