VIRAL

Αυτή η γυναίκα βγάζει τις πιο αληθινές και αστείες φωτογραφίες της μητρότητας

Η Μaya Vorderstrasse βαρέθηκε να βλέπει την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα να απεικονίζονται πάντα ως κάτι πολύ εύκολο και τέλειο, οπότε αποφάσισε να δείξει στον κόσμο τι ακριβώς σημαίνει να φέρνεις στον κόσμο ένα (ή και περισσότερα) παιδιά.    

“Είχα κουραστεί τόσο να βλέπω τη μητρότητα σαν κάτι τέλειο, εύκολο και αψεγάδιαστο στα social media, γιατί για μένα δεν ήταν ποτέ έτσι. Αποφάσισα έτσι να μοιραστώ τη χαοτική ζωή μου με όλους, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσω και τις άλλες μαμάδες να καταλάβουν ότι είναι εντάξει αν δεν τα καταφέρνεις πάντα όλα”, είπε η Maya στη Huffington.

Όταν, λοιπόν, ήταν έγκυος, η Maya άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες της πλάι σε έναν πίνακα όπου έγραφε πώς ένιωθε ή τι σκεφτόταν τη δεδομένη στιγμή που τραβήχτηκε η εικόνα. Από τις λιγούρες που είχε μέχρι το τι έλεγε στον άντρα της, ανέδειξε την πιο σκληρή πλευρά της εγκυμοσύνης με τον πιο δημιουργικό και αστείο τρόπο.

Δυο μήνες αφού γέννησε την κόρη της, έμαθε πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και τότε ήταν που αποφάσισε να ξεκινήσει αυτό το project στο Instagram.