Αυτά είναι τα αληθινά κορμιά των γυναικών μετά τη γέννα

Όλη η αλήθεια για τη ζωή μετά την εγκυμοσύνη.

Η χαρά του να φέρεις στον κόσμο μια νέα ζωή είναι σίγουρα ανεπανάληπτη και απερίγραπτη. Η γυναίκα όμως που μόλις έγινε μητέρα, έχει να διαχειριστεί εκτός από έναν νέο άνθρωπο και τον καινούριο της εαυτό.

Όταν ξεκλέψει κάποια λίγα λεπτά ανάμεσα σε θηλασμό, φροντίδα του μωρού και του σπιτιού, η νέα μαμά θα κοιταχτεί στον καθρέφτη για να αντικρίσει το σώμα της κάπως αλλιώς απ' ό,τι το είχε συνηθίσει.

Χαλαρότητα, ραγάδες, κάποια παραπάνω κιλά, μεγαλύτερα στήθη - πολλές είναι οι αλλαγές που συντελούνται όταν μια γυναίκα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Σπάνια όμως κάποιος μιλάει ανοιχτά γι' αυτές. Κι αυτό γιατί όλοι μένουν στην ομορφιά της μητρότητας, αλλά η εγκυμοσύνη έχει και κάποια δύσκολα παρακλάδια, όπως το να αποδεχτείς τη νέα σου εικόνα.

Ο λογαριασμός "takebackpostpartum" στο Instagram, στοχεύει ακριβώς στο να δείξει στις νέες μαμάδες ότι δεν είναι οι μόνες που το σώμα τους έχει αλλάξει. Φιλοξενεί εικόνες από γυναίκες που έχουν γεννήσει και δείχνουν χωρίς ντροπή, αλλά με περηφάνια, το πώς έχει αλλάξει το κορμί τους.

 

 

 

 

TAGS:

SHARE

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ