ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Στο Golden Hall Summer School τα παιδιά κάνουν τις πιο απολαυστικές βουτιές στη φαντασία

Καλοκαίρι σημαίνει ξεγνοιασιά, κολύμπι, βουτιές στη θάλασσα και παιχνίδι. Τι γίνεται, όμως, όταν πρέπει να μείνεις μέσα στην πόλη ή όταν οι διακοπές αργούν; Το Golden Hall υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με ένα Summer School για τους μικρούς του φίλους.

Από τις 26 Ιουνίου ως τις 29 Ιουλίου, τα παιδιά στο Golden Hall μαθαίνουν διασκεδάζοντας μέσα από παζλ, παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια από όλο τον κόσμο, κατασκευές και χειροτεχνίες με έθνικ στοιχεία, Μουσικό και Θεατρικό Εργαστήρι, κατασκευές με τουβλάκια, επιτραπέζια παιχνίδια, αλλά και στίβο μάχης!

Δείτε στο video πώς ζήσαμε κοντά στα παιδιά τη μοναδική εμπειρία της γνώσης και της διασκέδασης:

 

Το παιδικό παιχνίδι γίνεται ο πιο διασκεδαστικός τρόπος μάθησης στο πλαίσιο του Summer School. Mε το ταξίδι στα παιχνίδια του κόσμου να ξεκινάει καθημερινά στις 10:00 από τον 2ο όροφο, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση έμπειρων παιδαγωγών, περιπλανιούνται στη φαντασία τους με αρχή το “ταξίδι” πάνω σε μια μεγάλη υδρόγειο σφαίρα.

 

Οι βουτιές στη γνώση συνεχίζονται στον 2ο όροφο του Golden Hall, με το Μουσικό Εργαστήρι του Summer School, που λειτουργεί καθημερινά από τις 12 ως τη 1. Μέσα από το παιχνίδι και την ερμηνεία μουσικών, τα παιδιά μαθαίνουν τα όργανα της ορχήστρας, αναγνωρίζουν τους συνθέτες διαφορετικών εποχών και καλλιεργούν τη μουσική τους συνείδηση μέσα από την επαφή με τα συναισθήματά τους υπό την επίδραση κλασικών μελωδιών. Πιάνο, τσέλο και φλάουτο είναι μερικά από τα όργανα με τα οποία εξοικειώνονται τα παιδιά, καθώς μαθαίνουν με διασκεδαστικό τρόπο προχωρημένες μουσικές έννοιες όπως η τονικότητα.

 

Στον ίδιο όροφο, από τη 1 ως τις 2, το Θεατρικό Εργαστήρι του Summer School ζωντανεύει κάθε μέρα μια ιστορία. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον μαγικό κόσμο του θεάτρου και εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους με λέξεις που σχετίζονται με τη θάλασσα και το καλοκαίρι. Η ομαδικότητα προέχει και σε αυτή τη δραστηριότητα, καθώς τα παιδιά συνεργάζονται μεταξύ τους σε όλη τη διάρκεια του θεατρικού παιχνιδιού, το οποίο πραγματοποιείται πάντοτε υπό την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών.

Από το απόγευμα και μετά, οι βουτιές στο παιχνίδι συνεχίζονται με τα αγαπημένα παιχνίδια Κάισσα. Οι συνεργάτες της μαθαίνουν στα παιδιά παιχνίδια στρατηγικής, παιχνίδια με συλλεκτικές κάρτες και μινιατούρες, καθώς και παιχνίδια ρόλων, τα οποία εισάγουν τους μικρούς μας φίλους στα πιο σημαντικά φανταστικά σύμπαντα της ποπ κουλτούρας. Φυσικά, από το Summer School του Golden Hall δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κατασκευές με τουβλάκια, τις οποίες αγαπούν το ίδιο μικροί και μεγάλοι. Στο ισόγειο και τον 1ο όροφο, τα stages LEGO® PLAY Experience Τhe Fun υποδέχονται καθημερινά τα παιδιά – και όσους μεγάλους αισθάνονται ακόμα παιδιά – για να δημιουργήσουν απίθανες κατασκευές με τη φαντασία τους.

 

Τέλος, το απόγευμα, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα και κάθε Σάββατο και την Κυριακή 16/7 από τις 5 έως τις 8, μόλις πέσει ο ήλιος, ο προαύλιος χώρος του εμπορικού κέντρου μετατρέπεται στίβος μάχης για παιδιά υπό την καθοδήγηση του πρωταθλητή Μιχάλη Τομαρά! Με την εμπειρία της πρότυπης ακαδημίας στίβου “Athens Track ‘n field Academy“, οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους σε μοναδικά παιχνίδια που συνδυάζουν την άθληση με τη διασκέδαση.

 

Ελάτε στο δροσερό και καλοκαιρινό Golden Hall για ξεγνοιασιά, χαμόγελα και πολλά παιχνίδια! Summer School λοιπόν, γιατί το Golden Hall κάνει τα πάντα για να χαμογελούν τα παιδιά!