ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

15 πράγματα που μόνο όσες μαμάδες έχουν αγόρια θα καταλάβουν

Το infokids.gr σε συνεργασία με το LadyLike.gr σας δίνει ιδέες και λύσεις για τα σημαντικότερα θέματα στη σχέση σας με το παιδί σας, τη μητρότητα και το σπίτι.

Σίγουρα, κάθε παιδί είναι μοναδικό και ιδιαίτερο, αλλά υπάρχουν ορισμένες γενικές αλήθειες για την ανατροφή ενός αγοριού. Οι αγορομάνες είναι σίγουρο ότι θα ταυτιστείτε με αρκετές από αυτές!

1. Τα αγόρια νομίζουν ότι ο κόσμος αρχίζει και τελειώνει στη μαμά τους! Είναι πολύ υπερήφανα για εκείνη.

2. Οι φιλίες τους είναι εξίσου σημαντικές με τα παιχνίδια τους!

3. Τα αγόρια λένε κατευθείαν αυτό που θέλουν. Δεν έχουν χρόνο για δράματα!

4. Μόνο οι μαμάδες αγοριών μπορούν να φανταστούν πόσες φορές την ημέρα λένε “Βγάλε αμέσως τα χέρια από το παντελόνι σου!”.

5. Μαθαίνουν από μικρή ηλικία να ενεργούν ήρεμα όταν είναι πραγματικά νευριασμένα ή φοβούνται καταβάθος.

6. Θα μάθετε τη διαφορά ανάμεσα σε κάθε τύπο οχήματος και θα σας αρέσει!

7. Ο πόλεμος με τα Legos ξεκινά από νωρίς! Πολλές φορές θα έχετε πατήσει ξυπόλυτες αυτά τα μικρά κομματάκια κι άλλες τόσες θα έχετε προσπαθήσει να αποτρέψετε τα παιδιά από το να τα καταπιούν!

8. Σίγουρα θα έχετε γίνει ειδικές στο να παίζετε τους υπερήρωες όλες τις ώρες της ημέρας, το οποίο περιλαμβάνει κλωτσιές, άλματα από καναπέ σε καναπέ ή οποιαδήποτε άλλα έπιπλα!

9. Είναι προστατευτικοί με τα μικρότερα κορίτσια, με τη μαμά, ακόμα και με τη γιαγιά τους!

10. Ό,τι χαλάει το φτιάχνουν! Τους αρέσει να διαλύουν τα πάντα και να κάθονται με τις ώρες προσπαθώντας να τα συναρμολογήσουν ξανά.

11. Πάντα ελέγχετε τις τσέπες των παντελονιών τους πριν τα βάλετε στο πλυντήριο. Σίγουρα κάποιο παιχνίδι θα έχει ξεχαστεί εκεί.

12. Ενώ βλέπουν τον μπαμπά τους ως τον ήρωα τους, θέλουν πάντα η μέρα τους να ξεκινάει και να τελειώνει με τη μαμά!

13. Οι άνθρωποι πάντα σκέφτονται ότι τα αγόρια είναι γεμάτα ενέργεια και ενώ αυτό είναι αλήθεια, αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν είναι ότι είναι επίσης ευαίσθητα, τρυφερά και στοργικά.

14. Με τα αγόρια είναι όλα απλώς μια πρόκληση! Αυτός που θα φάει πρώτος, θα φάει και γλυκό κ.ο.κ.

15. Όλη μέρα μπορεί να φωνάζουν, να σας εκνευρίζουν, να σας τρομάζουν, αλλά το βράδυ, θα σας αγκαλιάσουν, θα σας να κρατήσουν το χέρι και θα σας πουν πόσο όμορφη είστε!

Διαβάστε ακόμα στο infokids.gr:

Εγκυμοσύνη: Γιατί δεν κάνει καλό η ακινησία;
10 κανόνες για καλύτερη εγκυμοσύνη από τον Δρ. Ναούμ