HALLE BERRY

Η Halle Berry εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο γιατί κρύβει τα πρόσωπα στις φωτογραφίες των παιδιών της

Το infokids.gr σε συνεργασία με το LadyLike.gr σας δίνει ιδέες και λύσεις για τα σημαντικότερα θέματα στη σχέση σας με το παιδί σας, τη μητρότητα και το σπίτι.

Η Halle Berry ανήκει κι εκείνη στις μαμάδες που δεν διστάζουν να μοιραστούν φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media, ωστόσο κάθε φορά προσέχει έτσι ώστε να μην φαίνονται τα πρόσωπα των μικρών της.

Ωστόσο, πολλοί είναι οι διαδικτυακοί της φίλοι που εξακολουθούν να ρωτούν γιατί δεν αποκαλύπτει τα προσωπάκια τους. Η Halle Berry τοποθετήθηκε δημόσια επί του θέματος που διχάζει τους απανταχού γονείς, με ένα κείμενο στο οποίο εξηγεί για ποιο λόγο ακολουθεί αυτή την τακτική:

“Επειδή έχω παρατηρήσει ότι το έχετε σχολιάσει πολλές φορές, θα είμαι ξεκάθαρη. Δεν ντρέπομαι φυσικά καθόλου για τα παιδιά μου. Προσπαθώ να βρω δημιουργικούς τρόπους για να τα ενσωματώσω στο timeline μου γιατί είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Παράλληλα όμως, εργάζομαι πολύ σκληρά για να κρατήσω ιδιωτική την ταυτότητά τους καθώς είναι παιδιά. Είναι η άποψή μου και δεν κριτικάρω άλλους που έχουν άλλες πεποιθήσεις. Αυτή είναι η δουλειά μου ως μητέρα τους να προστατεύω την ιδιωτικότητά τους. Όταν φθάσουν στην ηλικία που θα μπορούν να κοινοποιούν μόνα τους φωτογραφίες τους, τότε θα αποφασίσουν τα ίδια. Να έχετε μια όμορφη μέρα!

Διαβάστε ακόμα στο infokids.gr:

Εγκυμοσύνη: Γιατί δεν κάνει καλό η ακινησία;
10 κανόνες για καλύτερη εγκυμοσύνη από τον Δρ. Ναούμ