ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η έγκυος pole dancer που έχει τρελάνει το instagram

Είναι 36 χρονών, σε μερικές ώρες θα γίνει μανούλα και τους τελευταίους 9 μήνες έχει ξεσηκώσει το ίντερνετ. Ο λόγος για την Cleo The Hurricane, μια διάσημη στην Αυστραλία pole dancer που δε σκέφτηκε στιγμή να αποχωριστεί τα ψηλά της τακούνια και τον στύλο, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ντυνόταν ανάλογα, πόζαρε και μοιραζόταν στιγμιότυπα στους λογαριασμούς της στο Instagram και το Facebook. Πολλοί την υποστήριζαν αλλά φυσικά αρκετοί την κατηγόρησαν για ανευθυνότητα και πολλά άλλα ωραία που η ίδια δε θέλησε να αναφέρει ένα προς ένα, όμως φρόντισε να απαντήσει.

Λίγες ώρες πριν φέρει στον κόσμο το γιο της, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο blog της, όπου ανέφερε ότι το pole dancing ουσιαστικά τη βοήθησε να μη χάσει τη σεξουαλικότητα της, όλη αυτή την περίοδο. Ξεκαθάρισε ότι δεν έκανε επικίνδυνες κινήσεις και ότι πήρε πολύ σοβαρά όλη τη διαδικασία, όμως δε μπορούσε να αποχωριστεί το pole dancing γιατί πολύ απλά την έκανε να νιώθει άνετα. Όπως λέει, νιώθει πολύ πιο άτσαλη όταν περπατάει στο σπίτι ξυπόλυτη παρά όταν είναι πάνω σε τακούνια.

 

Αναφερόμενη στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, σημείωσε πως δεν το έκανε μόνο για να μοιραστεί το ταξίδι της αλλά και γιατί αυτό την έκανε να νιώσει ξανά σέξι. Μια καυτή μαμά, όπως λέει.

Pregnant woman seen wearing 8” heels, doing splits and body waving on a pole! Somebody call the POLE-ICE! #pregnantpoledancer #cleothehurricane #cleosrocknpole #georgiamooncostumes #pleaserusa

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης cleothehurricane (@cleothehurricane) στις

 

“Αυτός είναι ο τρόπος που εκφράζομαι και είμαι σίγουρη ότι ο γιος μου θα σκέφτεται ότι η μαμά του τα σπάει όταν θα του δείχνουμε αυτές τις φωτογραφίες στα 21α γενέθλια του!” σημειώνει η Cleo.

I've definitely noticed my flexibility regressing since being pregnant… However I can still do a side spreadie pretty easily!! Woohoo!!! Birth ready baby!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης cleothehurricane (@cleothehurricane) στις

 

“Ήθελα να είμαι ένα παράδειγμα για εκείνονς και για οποιονδήποτε άλλον φέρνουμε σε αυτόν τον κόσμο. Ναι αυτό που κάνω θεωρείται ταμπού για αρκετούς ανθρώπους αλλά για μένα είναι δύναμη και το πάθος μου και αυτό μετράει” καταλήγει.