ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Makeup by Mario x Sephora: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την πιο hot beauty συνεργασία

Σε περίπτωση που δεν είσαι #makeupjunkie και δεν ακολουθείς τις αδερφές Kardashian στο Instagram, οφείλω να σε ενημερώσω πως ο Mario Dedivanovic είναι ο κολλητός φίλος και ο προσωπικός makeup artist της Kim Kardashian. Ο άνθρωπος που κρύβεται εδώ και περίπου 10 χρόνια πίσω από τα περισσότερα μακιγιάζ της και αυτός που επανέφερε στο προσκήνιο πριν κάμποσο καιρό (μαζί με την Kim) την τέχνη του contouring.

Λίγο πριν μπούμε στο 2020 λοιπόν, ο Celebrity Makeup Artist συνεργάζεται με τα Sephora, δημιουργώντας μία limited-edition συλλογή πινέλων μακιγιάζ (που έρχεται και στην Ελλάδα) και εμείς σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Η συλλογή

Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή περιλαμβάνει τρία limited-edition σετ πινέλων που δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να αντιγράψουν εύκολα τις signature τεχνικές του Mario Dedivanovic: ένα Eye Brush Set, ένα Complexion Brush Set και ένα Master Brush Set.

«Στη SEPHORA είμαστε ιδιαίτερα επικεντρωμένοι στο να ψάχνουμε ποιο είναι το καινούριο και το next big thing στην ομορφιά, παθιαζόμαστε με αυτό και θέλουμε να το προσφέρουμε στους πελάτες μας. Ο Mario Dedivanovic είναι δεξιοτέχνης του είδους αλλά και ξεχωριστό παράδειγμα του τι σημαίνει να είσαι makeup artist σε έναν κόσμο όπου τα social media είναι πανταχού παρόντα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί του για τη σειρά Makeup by Mario x Sephora, μια συλλογή από state-of-the-art εργαλεία μακιγιάζ που επιτρέπουν στους πελάτες μας να γίνουν οι makeup masters του εαυτού τους» δήλωσε η Artemis Patrick, EVP & Chief Merchandising Officer της SEPHORA.

 

Το Success Story του Mario

Να σου θυμίσω, σε αυτό το σημείο, πως ο Mario ξεκίνησε την καριέρα του ως σύμβουλος αρωμάτων στα Sephora. Παράλληλα άρχισε να πειραματίζεται με το μακιγιάζ και να εκπαιδεύεται στην τέχνη του makeup. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τη Lorac Cosmetics ως regional make-up artist, οπότε άρχισε να έχει διάσημους πελάτες, πολλοί από τους οποίους εξακολουθούν να συνεργάζονται μαζί του. Ο Dedivanovic συνέχισε να εξελίσσεται ως καλλιτέχνης και master του μακιγιάζ και αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους πιο διάσημους makeup artists παγκοσμίως ενώ κάνει masterclasses σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας τις signature τεχνικές του.

«Είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με τη Sephora για την πρώτη μου συλλογή πινέλων μακιγιάζ», είπε ο Dedivanovic. «Ως δημιουργός, είναι συναρπαστικό να δουλεύω με έναν retailer που έχει ως προτεραιότητα να προσφέρει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και εργαλεία ομορφιάς στους πελάτες του. Δουλέψαμε μαζί και δημιουργήσαμε μια συλλογή που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου ως καλλιτέχνη ενώ την ίδια στιγμή δίνει στους πελάτες τα ιδανικά εργαλεία για να δημιουργήσουν κάποια από τα iconic looks μου στο σπίτι».

Κάθε πινέλο έχει μεταλλική λαβή και vegan, συνθετικές τρίχες που προσφέρουν στους πελάτες μια μοναδική εμπειρία ενώ γίνονται οι ίδιοι masters του μακιγιάζ τους. Τα σετ πινέλων μακιγιάζ Makeup by Mario x Sephora είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora, στο Sephora.gr και στο Sephora App.