CELEBRITIES

“Mairiboo For Envie”: Boo Is A State Of Mind:13

Τα λένε «Mairiboo for Envie» και μπορείτε να τα φοράτε στα πόδια σας. Γιατί είναι παπούτσια. Που σχεδίασα (σημ: φράση που πάντα ονειρευόμουν, αλλά ποτέ δεν περίμενα να πω), που μπορείτε να βρείτε εδώ: buyaboo.gr και που ονομάσατε εσείς.

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα διάβασα τουλάχιστον 80.000 σχόλια, όλα με δικές σας προτάσεις για ονόματα των σχεδίων και οι νονές έχουν ήδη ειδοποιηθεί για τη νίκη τους. Διάβασα καταπληκτικές προτάσεις! Είσαστε καταπληκτικοί. Στα σοβαρά. Αλλά και στα αστεία.  Υπήρξαν πάρα πολλά διαμάντια που μου έκαψαν τα μυαλά και που μου απέδειξαν ότι είσαστε γεννημένοι marketiers και θέλω τώρα να τα μοιραστώ μαζί σας γιατί δε θέλω να χαθούν στο υπερπέραν του ίντερνετ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και να σας πω ότι αυτά εδώ τα είπαν περίπου 60 άνθρωποι «Αλίκη Βουγιουκλάκη» (ή στην καλύτερη «Αλικάκι»)

 

Ήταν υπέροχα διασκεδαστική αυτή η επικοινωνία μαζί σας. Και επειδή ξέρω ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε έκκληση να ονομαστεί ένα σχέδιο και με το όνομά της και επειδή μου το ζητάτε αλλά ακόμη δεν έχει συμβεί, δεν θέλω να απογοητεύεστε. Υπάρχει μια μικρή εκπληξούλα που θα έρθει σύντομα, αλλά δεν μπορώ να την αποκαλύψω ακόμη. (Μα όλο μυστικά πια!)

Σας ευχαριστώ που μου δίνετε τη δυνατότητα να δημιουργώ όσα έχω ονειρευτεί.

Σας το χρωστάω!

boo!