ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Πώς κάνεις την πρώτη κίνηση στο φλερτ ανάλογα με το ζώδιό σου

Σαφώς και παίζουν ρόλο τα βιώματα, το τι άνθρωπος είσαι γενικά κι ειδικά, πόσο κλειστή, εξωστρεφής, αποφασιστική, τολμηρή, ντροπαλή, διστακτική και σε τι συναισθηματική φάση βρίσκεσαι. Αλλά κάποια χαρακτηριστικά τα έχεις κληροδοτημένα από το ζώδιό σου. Το αν κάνεις το πρώτο βήμα και ο τρόπος που γίνεται αυτό εξαρτάται ΚΑΙ από τη θέση που είχαν τα άστρα όταν πήρες θέση κι «έσκασες μύτη» σ' αυτόν εδώ το κόσμο.

Κριός

Είσαι αυτό που λέμε ατρόμητη το οποίο σημαίνει πως κάνεις γνωριμία και στην ουρά του σούπερ μάρκετ. Δεν έχεις καμία απολύτως συστολή να κάνεις την πρώτη κίνηση και να δείξεις ενδιαφέρον. Καλό αυτό αλλά πρόσεχε μην πέσεις στην παγίδα και κάνεις όλα τα βήματα μόνη σου. Άσε και τον άλλο να κουνηθεί λιγάκι.

Ταύρος

Είσαι πάρα πολύ αυτό που λέμε «σπεύδε βραδεώς». Δεν βιάζεσαι καθόλου, είσαι μεθοδική και πρακτική σε σημείο που αν ο άλλος είναι ανυπόμονος του περνάει από το μυαλό ότι δεν σε νοιάζει γρι η περίπτωσή του. Σ’ αρέσει να βάζεις μεσολαβητές από το να κάνεις την κίνηση η ίδια. Γενικώς έχεις τόσο υπομονή που σκας γάιδαρο (και το μισό αστρολογικό βασίλειο).

Δίδυμοι

Αυτό το πράγμα που κάνετε εσείς τα Διδυμάκια, αυτή η εσωστρέφεια και το πείσμα είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Μπορεί να σου αρέσει ο άλλος 5 χρόνια και από εγωισμό να μην έχεις κουνήσει ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι. Μα καλά, ΔΕΝ ΣΚΑΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ; Δεν βιάζεσαι και δεν υποκινείσαι από ενθουσιασμό. Γι’ αυτό και οι σχέσεις σου ξεκινούν δύσκολα και τελειώνουν ακόμα δυσκολότερα.

Καρκίνος

Συναισθηματική κι ευαίσθητη αλλά και πολύ γόησσα. Το πώς απολαμβάνεις το φλερτ δεν λέγεται. Αρκεί να γίνεται με τους δικούς σου όρους. Πρώτα θα τον κάνεις φίλο και μετά οτιδήποτε άλλο γιατί θες να είσαι σίγουρη πριν δώσεις την καρδούλα σου. Το πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει θα τον «τσιρτσιρίσεις», αλλά στο τέλος θα του δοθείς.

Λέων

Το να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής είναι κάτι σαν φυσική θέση για σένα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις κάποιον στο μάτι και να μην τον καταφέρεις. Αυτό αποτελεί κομμάτι της γοητείας σου, όπως και η τρυφερότητα με την οποία «κουκουλώνεις» το θήραμα. Η ζωή είναι μικρή για να παίζεις παιχνιδάκια, αυτή είναι η αντίληψή σου, γι’ αυτό και κάνεις κίνηση μόνο όταν σ’ ενδιαφέρει κάποιος πραγματικά.

Παρθένος

Φοβάσαι μην πληγωθείς, σκέφτεσαι ό,τι έχει συμβεί στο παρελθόν και μαζεύεσαι γιατί δεν θες να ξαναπεράσεις τα ίδια ή αυτά που πέρασε η φίλη σου η Κούλα κι ακόμα τρέχει. Αλλά από την άλλη, σ’ αρέσει το παιχνίδι και κυρίως η αποθέωση. Αν πάει καλά μπορείς να το διαχειριστείς μαεστρικά. Αν όχι, τα φτερά σου κόβονται και παθαίνεις εμμονή. Η απόρριψη είναι το αδύναμό σου σημείο. Μια ισορροπία δεν θα έκανε κακό.

Ζυγός

Ευαίσθητο Ζυγουδάκι, μυαλό δεν βάζεις εσύ. Ξέρεις ότι η σχέση είναι ο φυσικός σου χώρος, όταν θες κάποιον ή κάτι θα κάνεις ΤΗΝ υπερπροσπάθεια για να το κατακτήσεις, ώσπου κάποια στιγμή οι μηχανές μπλοκάρουν και σταματάνε να δουλεύουν από την υπερλειτουργία. Αν σ’ αρέσει κάποιος θα του το δείξεις και θα προσπαθήσεις να τον κρατήσεις με κάθε τρόπο. Άσε και κανέναν άλλο να κάνει κίνηση, πού είναι το αίσθημα της επιβεβαίωσής σου πια;

Σκορπιός

Αν σου μπει κάποιος στο μάτι, πάει τελείωσε, τον έχεις. Σου συμβαίνει δύσκολα να πάθεις έρωτα, αλλά όταν αυτό συμβεί, κινείς γη και ουρανό για να πετύχεις αυτό που σου τριβελίζει την καρδούλα. Ανοιχτά δεν το λες ποτέ, παιχνίδια παίζεις και εκπέμπεις ενέργεια σε μορφή ερωτικών κυμάτων ώστε να πιάσει ο άλλος το μήνυμα. Θα το κάνεις να φανεί σαν να είναι δική του απόφαση. Είσαι χειριστική καλή μου Σκορπίνα, το ξέρουν και οι πέτρες αυτό.

Τοξότης

Τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά δεν τον παίρνεις όταν φλερτάρεις. Μπορεί μέσα σου να καίγεσαι και να τσουρουφλίζεσαι, αλλά δεν θα το δείξεις, θα το παίξεις ανήξερη, το οποίο καμιά φορά έχει πλάκα, αλλά ώρες ώρες όχι αποτέλεσμα. Το χιούμορ θα σας φέρει κοντά- αν υπάρχει- αλλά δεν αρκεί να χαχανίζετε. Ελπίζω τουλάχιστον ο άλλος να είναι πιο αποφασιστικός από εσένα.

Αιγόκερως

Δεν τα μπορείς τα παιχνίδια καθόλου. Σ’ αρέσουν οι καθαρές κουβέντες και το πολύ το ντίγκι-ντάγκα σε κουράζει αφόρητα. Θεωρείς χάσιμο χρόνου και ενέργειας το να γυροφέρνετε μία κατάσταση. Τον κοιτάς τον άλλο στα μάτια και του δίνεις να καταλάβει τις προθέσεις σου. Έχεις αυτοπεποίθηση κι αυτό είναι σέξι.

Υδροχόος

Είναι να μην κάνεις την πρώτη κίνηση εσύ. Άπαξ και το πάρεις απόφαση, ποιος σε πιάνει. Παίρνω όρκο ότι έχεις βρεθεί σε κοριτσοπαρέα στο μπαρ, έχετε εντοπίσει υποψήφιο για φιλενάδα σου και της τον έχεις φέρει σηκωτό. Τετοιος άνθρωπος είσαι Υδροχόε μου. Ξέρεις τι θες και το διεκδικείς.

Ιχθύς

Ευαίσθητο και συναισθηματικό το Ψαράκι, πέσιμο δεν θα κάνει με τίποτα, θα το φέρει απ’ έξω απ’ έξω. Όταν σου αρέσει κάποιος θα του πιάσεις κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Το «μπλα μπλα» άλλωστε αποτελεί κομμάτι της γοητείας σου. Θα πρέπει να σε φέρει ο άλλος στον αμήν για να του το πεις στα ίσια.