VIRAL

Μιλούν εδώ και τρία χρόνια, δεν έχουν βρεθεί ποτέ, γι’ αυτό το Tinder τους στέλνει στη Χαβάη

Αν πίστευες ότι το Tinder και όλα τα όμοιά του apps, τείνουν να εξαφανίσουν τον ρομαντισμό, τότε ναι μεν έχεις δίκιο, αλλά δε συμβαίνει πάντα. Η ιστορία δύο χρηστών που μιλούν εδώ και τρία χρόνια, μας έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα.

Πρόκειται για δύο ανθρώπους από το Οχάιο, οι οποίοι τσατάρουν από το 2014. Για την ακρίβεια, έχουν ένα “δικό τους” αστειάκι, στο οποίο εγκαταλείπουν το chat και επανέρχονται μετά από μήνες, έχοντας μια αστεία δικαιολογία για την απουσία τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Josh έστειλε ένα μήνυμα στην Μichelle κι εκείνη άργησε να απαντήσει επειδή είχε χαλάσει το κινητό της. Με τον καιρό, οι δικαιολογίες ήταν όλο και πιο ευφάνταστες και οφθαλμοφανώς ψεύτικες ορισμένες και κάπως έτσι φτάσαμε στο 2017, με τα δύο αυτά παιδιά να μην έχουν βρεθεί ποτέ.

“Όλα πάνε τέλεια και μου αρέσει πολύ να μιλάω μαζί της, αλλά δε θέλω να βιαστούμε για κάτι”, λέει ο Josh. Η Μichelle από τη μεριά της δηλώνει “Πίστευα πως θα ήταν ενδιαφέρον να βρεθούμε, αλλά δεν ήθελα να είμαι εγώ αυτή που θα χαλάσει το αστείο μας”.

Όταν ο Josh έγραψε στο twitter για την ιστορία τους, με την ατάκα “Μια μέρα θα συναντήσω αυτό το κορίτσι και θα είναι επικά”, ο κόσμος το λάτρεψε και περιμένει πώς και πώς την εξέλιξη του ειδυλλίου. Ορισμένοι τους λένε να παντρευτούν, ενώ οι πιο ψύχραιμοι απλά τους πιέζουν να βγουν ραντεβού.

 

Το πιο τέλειο που συνέβη όμως δεν το ξέρεις ακόμα. Το Tinder απηύδησε με το αστειάκι του ζευγαριού (νισάφι πια) και αποφάσισε να τους οργανώσει ένα ραντεβού σε όποιο μέρος του κόσμου επιλέξουν εκείνοι.

 

Ο Josh διάλεξε τη Χαβάη (ταπεινός) και το Tinder του απάντησε ότι θα τους στείλουν στο Maui, αλλά δεν μπορούν να κάνουν δυο χρόνια να πακετάρουν τις βαλίτσες τους.

 

Μια ερώτηση μόνο: γιατί δεν βρέθηκαν ΤΟΣΑ χρόνια;