WELLNESS

Ο γάμος αυτού του ζευγαριού με σύνδρομο Down είναι ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα

Τα αγαπημένα ζευγάρια, εκείνα που μιλάνε με λόγια καρδιάς για το έτερον ήμισυ είναι έτσι κι αλλιώς άξια λόγου και παράδειγμα προς μίμηση. Πόσω, δε, μάλλον όταν και οι δύο συνιστώσες του ζευγαριού είναι γεννημένες με σύνδρομο Down και καταφέρνουν να ζήσουν τη ζωή που θέλουν, κόντρα στις κατεστημένες αντιλήψεις για τις δυνατότητες και ευκαιρίες των ανθρώπων αυτών.

Η Polly και ο Joe γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο πριν 8 χρόνια κι έκτοτε είναι αχώριστοι. Αρχικά, τους έφερε κοντά το γεγονός ότι και οι δύο γεννήθηκαν μ’ ένα περισσότερο χρωμόσωμα από σένα κι από μένα, έχοντας σύνδρομο Down.

Ωστόσο, η φιλία τους γρήγορα εξελίχθηκε σε έρωτα κι έτσι μόλις τον περασμένο Μάιο αποφάσισαν να δεθούν με τα δεσμά του γάμου. Στόχος τους ήταν να κάνουν το γάμο τους να μοιάζει περισσότερο με μια μεγάλη γιορτή και φαίνεται πως τα κατάφεραν, καθώς οι συνολικά 200 καλεσμένοι του ζευγαριού δε σταμάτησαν να χορεύουν, να πίνουν και να γελούν στιγμή.

Τα λόγια που ανταλλάσσουν μπροστά στο φακό στο βίντεο που ακολουθεί είναι αγνά και βαθιά λόγια αγάπης, ενός ζευγαριού που χαίρεται και αγκαλιάζει τη ζωή, με ό,τι κι αν εκείνη του έχει φέρει.

Απόλαυσέ τους: