SEX

Θα απολαμβάνεις καλύτερο σεξ, αν κάνεις αυτό το πράγμα κάθε βράδυ

Πώς θα ένιωθες αν σου έλεγα ότι το μυστικό για καλύτερο και συχνότερο σεξ βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρά σου, δεν κοστίζει, δεν σε κουράζει, δεν σχετίζεται με το σεξ  και έχει και πολλά ακόμα οφέλη για σένα; Θα με ευχαριστούσες, τουλάχιστον, θέλω να πιστεύω.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις έρευνες, περισσότερος ύπνος οδηγεί σε καλύτερη σεξουαλική ζωή. Οι γυναίκες που κοιμήθηκαν απλά μία ώρα παραπάνω τη νύχτα, αύξησαν τις πιθανότητες να κάνουν σεξ την επόμενη μέρα, κατά 14%. Αν αυτό δε σου φαίνεται αρκετό, πρέπει να σου πω ότι με δύο ώρες επιπλέον ύπνου, αν ας πούμε πέσεις για ύπνο στις 11 το βράδυ, οι πιθανότητες διπλασιάζονται.

Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης και το πώς κοιμάσαι γενικά: αν δηλαδή κάνεις κατά μέσο όρο καλό, βαθύ και ποιοτικό ύπνο, θα έχεις περισσότερη ενέργεια, πιο καθαρό κεφάλι και θα είσαι πιο συγκεντρωμένη. Όλα αυτά οδηγούν σε περισσότερο παιχνίδι, ενεργητικότητα και συγκέντρωση στο σεξ με τον σύντροφό σου.

Η κούραση είναι κατασταλτική για τη λίμπιντό σου. Κοιμήσου λίγο παραπάνω γιατί ο ύπνος έχει πολλά οφέλη πέρα από το να αυξήσει τη σεξουαλική σου διάθεση. Κι αν ξυπνήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, σου έχω 4 tips για να ξανακοιμηθείς σαν να μη συνέβη τίποτα.