SEX

Τα 20 πιο άβολα πράγματα που μπορούν να συμβούν στο σεξ

Κάτι που ακούστηκε ενώ δεν έπρεπε, μια αντίδραση του παρτενέρ που δεν είχες υπολογίσει και ούτε στον εχθρό σου να μην τύχει. Μια δική σου αντίδραση, που έφερε αγνή αμηχανία ή ντροπή επιπέδου «ν' ανοίξει η γη να με καταπιεί». Άβολες στιγμές, αμήχανα πλασμένες. Μην κάνεις έτσι, αυτά θα 'χεις να θυμάσαι κάποτε. Και να γελάς.

Είναι πολλά τα σεξουαλικώς άβολα, απρόβλεπτα κι αξέχαστα. Τα πιο χαρακτηριστικά και συνηθέστερα μη σου πω, ίσως είναι τα παρακάτω:

#1 Να σε πιάσει ξαφνικό φτέρνισμα την ώρα του στοματικού. Ειδικά όταν εκείνη την ώρα έχεις τον ενεργητικό ρόλο της πράξης. Και να μην προλάβεις να απομακρυνθείς κιόλας. Γείτσες.

#2  Να σπάσει δοντάκι την ώρα του μεγάλου πάθους. Σκηνικό βγαλμένο από ταινία του Guy Ritchie. Και να ‘ναι και μπροστινό, από τη βιτρίνα. Και να ψάχνεις το κομμάτι μέσα στα σκεπάσματα. Ψυχραιμία κάτω από το μηδέν. Αλλά μην σκας, όλα φτιάχνονται.

#3  Να σπάσει το προφυλακτικό. Και να ‘ναι οι μέρες γόνιμες.

#4 Ναι πεις λάθος όνομα. Δηλαδή να τον λένε Κώστα και να τον πεις Προκόπη. Και να ‘ναι λέει ο πρώην σου Προκόπης. Και να το ξέρει ο Κώστας.

#5 Να μην επέρχεται η στύσις. Τίσις. Νέμεσις. Να μην υψώνεται με τίποτα, ούτε με ξόρκι, ούτε με ευχή. Να ‘χεις κάνει τα πάντα κι αυτό να μην αντιδράει. Μην το παλεύεις άλλο. Ντύσ’ τον και τραβάτε για μπραντς.

#6 Να σου μιλάει ο άλλος στ’ αυτί ψιθυριστά και να μην ακούς γρι απ’ όσα λέει, αλλά από τον τόνο της φωνής του να καταλαβαίνεις ότι κάτι σε ρωτάει. Και τι να του πεις; «συγγνώμη δεν σας άκουσα, μπορείτε να επαναλάβετε»;

#7 Και τελικά η σύνδεση να επανέλθει, αλλά αυτό που ακούς να μην σ’ αρέσει καθόλου. Να ‘ναι μια προτροπή, μια παράκληση, μια ευχή που δεν εύχεσαι για σένα. Ο καθένας στο σεξ έχει τα γούστα του. Όταν έχετε τα ίδια, λέγεται χημεία. Αλλιώς ονομάζεται άβολο.

#8 Όταν το προφυλακτικό δεν ανοίγει, το λιπαντικό δεν έχει οδηγίες, το sex toy δεν έχει μπαταρίες, το σουτιέν δεν βγαίνει, το εσώρουχο δεν σφύζει από καθαριότητα. Όλα αυτά μαζί είναι πάρα πολύ άβολα. Ένα απ’ όλα αντιμετωπίζονται, κάπως πιο ψύχραιμα (το τελευταίο με ερωτηματικό).

#9 Όταν μπερδευτεί το μπρος με το πίσω. Και μπαίνει πίσω, χωρίς κανένας από τους δυο σας να είναι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο. Όχι μόνο αμηχανία, αλλά και πόνος, οδύνη. Συμβαίνουν αυτά όταν οι κινήσεις είναι απότομες, τα φωτά σβηστά και η στάση στα τέσσερα.

#10 Όταν την ώρα του σεξ χτυπάει μήνυμα ή βαράει τηλέφωνο κι εκείνος σπεύδει να ανταποκριθεί στο τρίτο πρόσωπο που μπαίνει ανάμεσά σας. E, όχι!

#11 Όταν η εκσπερμάτωσή του φτάνει γρηγορότερα κι από τον Γιουσέιν Μπολτ στη γραμμή τερματισμού στα 100 μέτρα. Αρνητικό ρεκόρ, το λένε.

#12 Να μην υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ. Σαν χαλασμένοι λεπτοδείκτες πάνω στο ίδιο κρεβάτι. Κι εκείνος να πιστεύει ότι όλα κυλούν ρολόι. Αμ δε.

#13 Να σου πει «σ’ αγαπάω». Τι μ’ αγαπάς αγόρι μου, που μόλις γνωριστήκαμε;

#14 Αλλά το να σ’ αγαπούν ενώ δεν τους αγαπάς και να σου το λένε είναι άβολο ανά πάσα ώρα και στιγμή, σωστά;

#15 Τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Αυτά που πονάνε εκνευριστικά, αλλά επειδή ξέρεις πως δεν έγιναν από πρόθεση, δεν μπορείς να βρίσεις. Πρέπει να πεις «δεν πειράζει» και να τρίψεις την πληγή.

#16 Οι μαλάξεις σ’ ένα στήθος με περίοδο, ωορρηξία, προεμμηνορρυσιακό, κύστες. Δηλαδή οι μαλάξεις σ’ ένα στήθος, τελεία.

#17 Να ακουστεί περίεργος θόρυβος, ξέρεις από πού, ξέρεις γιατί. Ίσως ο πιο κρυφός φόβος ενός ερωτευμένου μετά την απιστία και την απόρριψη.

#18 Όταν δεν υπάρχει ίχνος υγρασίας «εκεί κάτω». Είτε γιατί δεν έχεις προλάβει να υγρανθείς, είτε γιατί δεν έχεις όρεξη να κάνεις σεξ, είτε γιατί το ‘χεις παρακάνει με τις κολπικές πλύσεις και την υπερβολική καθαριότητα (υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να συμβεί αυτό, αλλά είναι πιο σοβαροί κι η διάθεση εν προκειμένω είναι πιο ανάλαφρη. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν οι γυναικολόγοι).

#19 Όταν τελειώνει και πιστεύει πως τελείωσαν όλα ή πως δεν χρειάζεται να τελειώσεις εσύ.

#20 Να μπει σπέρμα στο μάτι. Γιατί το σπέρμα δεν είναι αφιλόξενο μόνο σε μία μήτρα που δεν θέλει να γονιμοποιήσει, αλλά και σ’ ένα μάτι που απλά θέλει να συνεχίσει να βλέπει. Προφανώς και δεν θα τυφλωθείς, απλά μια λάθος εκτόξευση εκεί μπορεί να τσούξει. Κάνεις ό, τι κι όταν σου στάζει σαμπουάν: πλύσιμο με άφθονο νερό.