SEX

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες, μετά το σεξ

Λένε πως ο τρόπος που χωρίζεις καθορίζει και την ποιότητα της σχέσης. Ας το πάμε λοιπόν κατ' αναλογία κι ας αναρωτηθούμε, τι είναι αυτό που θες να συμβαίνει ακριβώς μετά το σεξ; Ποια είναι η αμέσως επόμενη δραστηριότητα που θέλεις να διαδέχεται την κορύφωση;

Ας είμαστε ειλικρινείς, όταν το σεξ τελειώνει και οι ορμόνες σας επιτρέπουν να νιώσετε και πάλι ανθρώπινα, κι όχι σαν ασυγκράτητες παθιασμένες αντιλόπες, κάπως πρέπει να κυλήσει ο χρόνος. Είναι λίγο άβολο να σηκώνεστε να φεύγετε κάθε φορά, εκτός αν έχετε δουλειά στ’ αλήθεια. Το savoir faire του έρωτα προστάζει να περνάτε χρόνο και μετά το σεξ. Βασικά (πρέπει να) είναι ανάγκη σας, αν έχετε λίγο συναίσθημα ο ένας για τον άλλο. Και one night stand να είναι, ας ανταλλάξετε δυο κουβέντες σαν άνθρωποι κι όχι ζώα.

Η ιστοσελίδα therooster.com σε έρευνα που πραγματοποίησε το 2015 προς τις γυναίκες χρήστες της έθεσε αρκετά ερωτήματα γύρω από το σεξ. Ένα από αυτά ήταν «τι είναι αυτό που θέλετε να σας συμβαίνει μετά το σεξ;». Το 34% συμφώνησε στο ότι το να τρως μαζί με τον άλλο, ιδανικά μια πίτσα, είναι το καλύτερο σενάριο. Το 26% αποζητά αγκαλίτσες και χαλαρή συζήτηση στο κρεβάτι. Το 18% θέλει να το πάρει ο ύπνος δίπλα στον παρτενέρ και το 20% ποσοστό ρεαλιστών και όχι και τόσο ρομαντικών ανθρώπων έκανε «τικ» στην απάντηση «αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε σ’ αυτό που κάναμε πριν το σεξ». Αν δηλαδή πλένατε τα πιάτα και τ’ αφήσατε στη μέση, ε, πρέπει να τα ξεπλύνετε. Ένα κυνικό 2% συμφώνησε με την απάντηση «θέλω απλά να μου αδειάσει τη γωνιά». Σεβαστό κι αυτό.