SEX

3 tips για να κάνετε καλύτερο σεξ χωρίς καν να βγάλετε τα ρούχα σας

Το σεξ είναι φοβερά σημαντικό σε κάθε ερωτική σχέση. Ακόμα κι αν ανήκεις σε αυτές που θεωρούν σημαντικότερα άλλα πράγματα, είναι βέβαιο ότι βάζεις την ερωτική χημεία στο top 5 των αξιών που πρέπει να έχει ένα ζευγάρι για να μπορέσει να αντέξει στο χρόνο.

Βέβαια, όταν μιλάμε για το σεξ, θα πρέπει να συμπεριλάβουμε σε αυτό και πράγματα που συμβαίνουν εκτός του κρεβατιού, αφού δεν είναι λίγες οι συμπεριφορές που μπορούν να καλλιεργήσουν τη σεξουαλική διάθεση και να εμπνεύσουν μια κάποια διέγερση, χωρίς καν να χρειαστεί να προκαλέσετε ο ένας τον άλλον με αμιγώς σέξι δραστηριότητες.

Για να κάνεις, λοιπόν, καλύτερο σεξ, ήρθε ο καιρός να σκεφτείς και πώς θα δράσεις εκτός της κρεβατοκάμαρας.

1. Επικοινωνήστε

Οι ειλικρινείς διάλογοι είναι το κλειδί στο να κρατάς τη σχέση σου υγιή και ικανοποιητική και για τους δυο σας. Πρέπει να μάθετε να επικοινωνείτε μεταξύ σας χωρίς ντροπές και φόβο. Μόνο τότε θα μπορέσετε να πείτε ελεύθερα και άνετα όλα όσα απολαμβάνετε, αλλά κι εκείνα που δε σας αρέσουν τόσο. Μόλις μάθετε τι αρέσει στον έναν και τι στον άλλον στην κρεβατοκάμαρα, τότε θα έχετε πετύχει την πιο ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία.

2. Μάθε να αγαπάς πρώτα τον εαυτό σου

Όταν ξέρεις εσύ η ίδια τι σου αρέσει πάνω σου, τότε μπορείς να το πεις και στον σύντροφό σου. Το να μάθεις εσένα, και να σε αγαπήσεις, θα πάρει καιρό, αλλά αξίζει τον κόπο, αφού θα βελτιώσει τη σχέση σου με τον εαυτό σου, με τον άνθρωπό σου, αλλά και τη σεξουαλική σας ζωή.

3. Αντικατάστησε τις κακές σου συνήθειες

Αν δεν φέρεσαι σωστά στο κορμί σου, δε θα είσαι και ικανοποιημένη με αυτό, γεγονός που θα φανεί παραπάνω απ’ όσο νομίζεις, όταν μοιραστείς το κρεβάτι με κάποιον άλλον. Για να απογειώσεις τη σεξουαλική σας εμπειρία, πρέπει να βελτιώσεις τις συνήθειες που έχεις απέναντι στο σώμα σου: δοκίμασε να κόψεις το κάπνισμα, να γυμναστείς, να τραφείς σωστά, να ξεπεράσεις το άγχος σου. Αντικατάστησε αυτές τις βλαβερές συνήθειες με πιο υγιεινές και θα δεις πως μόλις αρχίσεις να φέρεσαι σωστά στο σώμα και το πνεύμα σου, θα συμβούν θαύματα. Και στην αυτοπεποίθησή σου, αλλά και στην κρεβατοκάμαρά σου.