GWYNETH PALTROW

Οι χειρότερες συμβουλές για το σεξ έχουν δοθεί από τα χείλη αυτών των διασήμων

Οι stars, celebrities, διάσημοι, VIPs όπως θες πες τους, κατά καιρούς μας έχουν χαρίσει συγκλονιστικές ατάκες που μας πήγαν μπροστά, μας ενέμπνευσαν να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, να τους υπολογίζουμε ως πρότυπα- γιατί έτσι είναι οι άνθρωποι, έχουν την τάση να ταυτίζονται με όποιον θαυμάζουν για κάποιον λόγο. Πολλές φορές όμως, λένε και τεράστιες μπούρδες που πραγματικά είναι για γέλια και κυρίως για αποφυγή. Όπως οι παρακάτω κυρίες, οι οποίες σε συνεντεύξεις τους έχουν δώσει ΚΑΤΙ συμβουλές για το σεξ, κάπως όχι τόσο εύκολα εφαρμόσιμες... 

Κάντε σεξ στο αεροπλάνο (Khloe Kardashian)

“Το σεξ σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ αεροπλάνο, είναι τέλειο, ειδικά όταν υπάρχουν κι άλλοι επιβάτες. Είναι μέρος της περιπέτειας” είναι η συμβουλή της Khloe και τι κρίμα που ‘χουμε το liar jet στο συνεργείο για σέρβις αυτές τις μέρες.

Άφησέ τον να σου γλείψει τη μασχάλη (Κristen Stewart)

“Μ’ αρέσει ο τρόπος που μυρίζει. Μ’ αρέσει να με μυρίζει. Του αρέσει να γλείφει τις μασχάλες μου. Δεν ικανοποιώ αυτή τη ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ όταν έχω πλύνει τη μασχάλη μου. Η μυρωδιά εκείνου που αγαπάς. Αυτό δεν είναι όλο το point”; Εχμ, όχι, αλλά δεν θα σου χαλάσουμε χατήρι βρε Kristen. Αυτά τα έλεγε επί εποχής Robert Pattinson, ίσως τώρα να έχει αλλάξει γνώμη για τις μασχάλες. Ίσως κι όχι.

Μαγαρίστε τα σπίτια των φίλων σας (Jada Pinkett Smith)

 

Aν έχετε σχέσεις μακροχρόνιες και φίλους με ωραία σπίτια που κάνουν πάρτι η Jada συστήνει το εξής: “Γίνε και πάλι η γκόμενά του. Στο μπάνιο! Στο δωμάτιο των ξένων! Απλά κάντε το. Οτιδήποτε τέτοιο κάνει τα πράγματα να προχωράνε μεταξύ σας, να κρατάνε τη φλόγα ζωντανή”. Δεκτόν, αλλά όχι στο μπάνιο βρε παιδιά, ο κόσμος πού θα κάνει το πιπί του;

Μην φωνάζεις στο σεξ (Cheryl Cole)

 

“Πιστεύω πως οι άνδρες προτιμούν ν’ ακούν μικρές ανάσες παρά δυνατές κραυγές”, έχει πει η Cheryl Cole, σε μία δήλωση πιο αμφισβητήσιμη κι από το ότι η Ναύπακτος είναι νησί.

Λύστε τις διαφωνίες με στοματικό (Gwyneth Paltrow)

“Την επόμενη φορά που θα τσακωθείτε, κάνε το ακριβώς αντίθετο απ’ αυτό που κάνεις μέχρι τώρα. Απλά πλησίασέ τον με αγάπη και κάνε του στοματικό” είναι η στάση της Gwyneth, η οποία πιστεύει πως κάποια πράγματα, τα λύνουν όλα. Αυτό το πρότεινε μετά τη συμβουλή της να προμηθευτούμε όλες από έναν χρυσό, πολυτελή δονητή.