SEX

Ποια είναι η στάση 68 και γιατί είναι μακράν καλύτερη από τη στάση 69;

Την στάση 69 την ξέρεις ήδη και τολμάω να μαντέψω ότι δεν είναι κι από τις αγαπημένες σου στο σεξ. Σφίξιμο, μια ανασφάλεια για το τι βλέπει ο άλλος ενώ εσύ είσαι αναποδογυρισμένη πάνω του. Καμία ευχαρίστηση, κανένα focus μόνο να μπει τικ στο κουτάκι με το 69. Όταν το ξεπερνάς κι αυτό, δεν το ξανακάνεις ποτέ. Κάποια πράγματα δεν πρέπει να γίνονται ταυτόχρονα τελικά. Καθένας με τη σειρά του. Η στάση 68 το σέβεται αυτό, και το προάγει.

Η νέα επίσημη άφιξη τη λίστα με τις ερωτικές στάσεις έχει το κωδικό όνομα “68” όχι τυχαία, αφού ουσιαστικά πρόκειται για παραλλαγή της διάσημης στάσης 69. Η διαφορά είναι πως ο από πάνω δεν πέφτει μπρούμυτα, αλλά ανάσκελα, το οποίο σημαίνει πως το oral sex δεν πραγματοποιείται ταυτόχρονα, αλλά ένας κάθε φορά.

Και για να σου το κάνω εικόνα για να καταλάβεις: Εκείνος ξαπλώνει ανάσκελα με τα πόδια ελαφρώς λυγισμένα κι εσύ πέφτεις από πάνω του ανάσκελα ακουμπώντας το κεφάλι σου ανάμεσα στα γόνατά του. Το αιδοίο σου συνεπώς είναι στο πρόσωπό του, όπως πρέπει δηλαδή ώστε να συμβεί το στοματικό (σου).

Αν θέλετε επαναλαμβάνετε μ’ εσένα από κάτω αυτή τη φορά, αν και νομίζω ότι δεν βολεύει κανέναν από τους δυο σας αυτή η βερσιόν, ειδικά αν το αγόρι είναι σωματώδες κι εσύ μισή μερίδα. Οπότε ας κρατήσουμε την μία από τις 2 εκδοχές της στάσης 68, η οποία συμβάλλει στη δική σου απόλαυση. Γιατί το αξίζεις φίλη μου.