SEX

5 τρόποι να κάνεις το σεξ με εσένα από πάνω ακόμα πιο ενδιαφέρον

Shutterstock

Δε τη λες την πιο ξεκούραστη στάση στο σεξ, τη λες όμως απολαυστική. Μάλλον επειδή τα αγαθά (η απόλαυση στην συγκεκριμένη περίπτωση) κόποις κτώνται (με εσένα να κάνεις όλη τη δουλειά δηλαδή).

Μπορεί το να αναλαμβάνεις τη θέση «ισχύος» στο σεξ να απαιτεί έξτρα κάματο από εσένα, αλλά σε αποζημιώνει. Ούσα από πάνω είσαι σε πλεονεκτική θέση και για να ακριβολογούμε σε θέση ελέγχου. Ρωτάς γιατί; Είναι από τις λίγες στάσεις που επιτρέπει πλήρη οπτική επαφή με τον παρτενέρ σου, που το στήθος σου είναι σε πρώτο πλάνο ώστε να ασχοληθεί εκείνος μαζί του, που μπορείς να νιώσεις το πέος του σε όλο του το μεγαλείο, που έχεις την ευκαιρία να κινηθείς όσο γρήγορα ή όσο αργά θέλεις και ταυτόχρονα να έχεις και επαφή με την κλειτορίδα σου. Με τρεις λέξεις, όλα είναι ιδανικά.

Επειδή όμως μετά από κάποιες επαναλήψεις κι αυτή η στάση χάνει τη μαγεία της, σου έχουμε 4 (+1) παραλλαγές της ώστε να αναζοπυρώσεις το κέφι εκεί που πάει να χαθεί.

Shutterstock

 

1. Έμφαση στην κλειτορίδα

Αν ανήκεις στην πλειοψηφία, τότε είσαι μια από τις γυναίκες που για να φτάσουν σε οργασμό χρειάζονται διέγερση μέσω της κλειτορίδας. Να πώς μπορεί να συμβεί αυτό όταν εσύ έχεις τα ηνία.

Όταν λοιπόν θα είσαι από πάνω, εκείνος θα βρίσκεται μέσα σου και θα νιώσεις άνετα με τη στάση, γείρε το σώμα σου προς τα εμπρός και τοποθέτησε τα χέρια σου στο κρεβάτι στο ύψος που βρίσκεται το κεφάλι του για να στηριχτείς. Βάζοντας ώθηση από τους γοφούς σου, κινήσου μπρος-πίσω και από αριστερά προς τα δεξιά (ή το αντίθετο, όπως σε βολεύει) μέχρι να βρεις τη θέση που επιτρέπει την τριβή της κλειτορίδας σου με το κόκκαλο της ηβικής του περιοχής.

2. Lap dance

Ιδανικά αυτή η στάση γίνεται σε σταθερή επιφάνεια (και όχι το στρώμα που βουλιάζει) ώστε να υπάρχει αντίσταση. Ζήτα λοιπόν από τον παρτενέρ σου να καθίσει οκλαδόν και εσύ κάθισε πάνω του και απέναντί του ώστε να κοιτάζεστε. Τύλιξε τα πόδια σου γύρω από τη μέση του ώστε να έχεις περισσότερη ισορροπία και κρατηθείτε και οι δύο από ους ώμους ή τη μέση του άλλου. Τώρα, άρχισε να ωθείς τον εαυτό σου προς το μέρος του λικνίζοντας το σώμα σου μπρος -πίσω και διατηρώντας οπτική επαφή. Με αυτό τον τρόπο μεγιστοποιείτε τη σωματική και οπτική επαφή. Το καλύτερο; Επειδή εκείνος στηρίζει το βάρος σου, εσύ είσαι ελεύθερη να εστιάσεις στην απόλαυση σου.

3. Ανάποδη καουμπόισσα με παραλλαγή

Την ανάποδη καουμπόισσα την ξέρεις (εσύ είσαι από πάνω αλλά από την αντίθετη πλευρά. Δηλαδή εκείνος βλέπει την πλάτη σου). Συνήθως, κατά τη διάρκεια της, ο παρτενέρ σου κρατά τα πόδια του ενωμένα το ένα δίπλα στο άλλο ενώ εσύ έχεις τα δικά σου απ’ έξω (ένα στα δεξιά, ένα στ’ αριστερά) για να έχεις έλεγχο της κίνησης. Η παραλλαγή εδώ είναι ότι εκείνος ανοίγει ελαφρώς τα πόδια του και εσύ τοποθετείς τα δικά σου ανάμεσα σε αυτό το άνοιγμα έχοντας λυγισμένα τα γόνατα (σκέψου σαν κάθεσαι αλλά χωρίς να ακουμπάς τα οπίσθιά σου κάτω). Με αυτό τον τρόπο εκείνος νιώθει ακόμα πιο στενό τον κόλπο σου και εσύ ακόμα πιο έντονη την κολπική τριβή.

4. Το κάθισμα

Η στάση αυτή θα μπορούσε να έχει τον τίτλο «Στα καλά καθούμενα» και να συνοδεύεται από emoji που κλείνει το μάτι. Θα καταλάβεις γιατί.

Αν έχεις διάθεση να το πας πιο γρήγορα, ζήτα από τον παρτενέρ σου να ξαπλώσει ανάσκελα και εσύ κάθισε πάνω του σαν να πρόκειται να κάνεις squat. Με αυτό τον τρόπο οι πατούσες σου ακουμπούν στο στρώμα, τα πόδια σου είναι λυγισμένα, η μέση σου έχει «σπάσει» και τα οπίσθια σου έχουν φορά προς τα πίσω. Από αυτή τη θέση λοιπόν (η οποία είναι πολύ πιο απλή στην πράξη, απ’ ότι στο να την περιγράψεις), αρχίζεις να κινείς το σώμα σου πάνω κάτω. Από αυτή τη θέση η διείσδυση είναι ακόμα πιο απολαυστική. Αν νιώσεις τα πόδια σου να κουράζονται ακούμπησε τα πάνω του ή ζήτησε του να αναλάβει εκείνος. Να πώς:

Η παραλλαγή της παραλλαγής

Αν κουραστείς μπορείς -χωρίς να αλλάξεις θέση- να μείνεις ακίνητη και να ζητήσεις από εκείνον να αρχίσει να ανεβοκατεβαίνει μέσα σου.