SEX

3 στάσεις που λατρεύουν οι άντρες στο σεξ, αλλά όχι οι γυναίκες

Το να δοκιμάζεις νέες στάσεις, παιχνίδια, εμπειρίες στο σεξ, δεν έχει να κάνει μόνο με το να βρεις νέες μεθόδους ώστε να έρθεις σε οργασμό, αλλά παράλληλα σε βοηθάει να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες με τον σύντροφό σου, αλλά και τις αντοχές και τα όρια του κορμιού σου.

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα των φαρμακείων Superdrug, το 87% των ζευγαριών, λένε ότι η σεξουαλική τους ζωή είναι ελαφρώς μέχρι μέτρια περιπετειώδης. Για τη μελέτη αυτή, ρωτήθηκαν για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις 1000 άνθρωποι στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Στη λίστα με τη σειρά προτίμησης διάφορων σεξουαλικών στάσεων, υπήρχαν τρεις που είχαν μεγάλα ποσοστά προτίμησης από τους άντρες, αλλά αισθητά μικρότερο ποσοστό γυναικών τις ανέφερε ως αγαπημένες.

Στα όρθια

Το σεξ στα όρθια συγκεντρώνει το 68.9% της προτίμησης των ανδρών, ενώ μόλις το 31.1% των γυναικών αγαπούν να ενδίδουν στη σεξουαλική πράξη την ώρα που απλά στέκονται όρθιες.

69 στο όρθιο

Αυτή η κάπως άβολη θα λέγαμε στάση, αρέσει σύμφωνα με την έρευνα στο 74% των ανδρών. Οι γυναίκες, στις οποίες ενεργοποιείται και ένα κάποιο ένστικτο επιβίωσης όταν τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, δείχνουν να έχουν πιο σώας τας φρένας, με ένα 26.3% να λέει ότι τους αρέσει αυτή η στάση.

Πρωκτικό

Προβλέψιμο, αλλά τα ποσοστά έχουν φοβερά μεγάλη απόκλιση. Οι άντρες, λοιπόν, αγαπούν το anal στο συντριπτικό ποσοστό του 87.9% (το άλλο 12.1% άραγε γιατί όχι;). Οι γυναίκες από την άλλη, δείχνουν μόνο στο 12.1% τους προτίμηση σε αυτή τη στάση – είδος σεξ.