SEX

3 ερωτικές στάσεις ιδανικές για μεγάλα μεγέθη

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς σε τι αναφερόταν η Carrie Bradshaw όταν αποκαλούσε τον John, "Mr. Big", αλλά στην περίπτωση που εσύ το χρησιμοποιείς για τον σύντροφό σου για τον ευνόητο λόγο (εξ' ου και κλίκαρες σε αυτό το θέμα), καταρχάς σου δίνουμε τα συγχαρητήριά μας.

Σε δεύτερη ανάγνωση, πρέπει να αναγνωρίσουμε πως όσο τυχερά είναι αυτά τα “μεγάλα παιδιά”, άλλο τόσο εύκολα μπορούν να σε κάνουν να βλαστημίσεις την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκαν στο δρόμο σου, αν δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τα ευμεγέθη κάλλη τους.

Όταν, δηλαδή, αυτό που έχει στο παντελόνι του ο σύντροφός σου, φτάνει και περισσεύει για την ικανοποίησή σου, πρέπει να βρεις τον τρόπο να ελέγχεις το βάθος της διείσδυσης, ώστε να μην καταλήξεις με κλάματα, αντί για βογγητά ηδονής (εντάξει, υπερβάλλω λίγο, αλλά αν δεν βάλουμε λίγη υπερβολή σε αυτό το θέμα, τότε πού; see what I did there?).

Ακολουθούν μερικές προτάσεις που θα διευκολύνουν αυτό το μεγάλο έργο που έχεις αναλάβει.

Εσύ από πάνω, αλλά ανάποδα

Ξάπλωσε πάνω του με την πλάτη σου στο στήθος του και άφησε τον να διεισδύσει από πίσω. Η στάση αυτή μπορεί να είναι κάπως άβολη, αλλά δεν του επιτρέπει να μπει πολύ βαθιά, ενώ παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιεί τα χέρια του κατευθείαν στην κλειτορίδα σου.

Μπλέξτε τα πόδια σας

Εδώ θέλω την προσοχή σου. Εκείνος κάθεται στηρίζοντας το βάρος του στις παλάμες του πίσω από την πλάτη, με ανοιχτά και λυγισμένα τα πόδια του. Εσύ κάνεις το ίδιο ακριβώς και μπλέκεις τα πόδια σου περνώντας τα πάνω από τα δικά του. Σηκώνετε και οι δύο τα κορμιά σας και ελέγχετε τη διείσδυση με την κίνηση των γοφών σας. Αλλιώς λέγεται και η στάση του καβουριού.

Στα όρθια

Μία πολύ κοινή στάση που όμως είναι δύσκολο να εκτελεστεί με επιτυχία αν κάποιος δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα. Είτε κοιτάζεστε, είτε όχι, το όρθιο είναι μια πολύ καλή επιλογή, ειδικά αν εσύ μπλέξεις τα πόδια σου (ή και το ένα μόνο) γύρω από τη μέση του. Σε αυτή τη στάση επιμηκύνεται η κολπική σου κοιλότητα γι’ αυτό και του επιτρέπεις να μπει όσο βαθιά αντέχεις, αλλά όχι περισσότερο.