SEX

Τα 5 χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν όταν του κάνεις στοματικό σεξ

Όλες το έχουμε περάσει και ΝΑΙ, είναι απαίσιο. Κάποιες γυναίκες απολαμβάνουν ιδιαίτερα το να κάνουν στοματικό σεξ στον εκάστοτε σύντροφό τους ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που κάθε φορά σε κάνουν να σιχαίνεσαι αυτό που κάνεις και εύχεσαι να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Η αλήθεια είναι ότι το στοματικό σεξ είναι από τα πιο άβολα πράγματα που γίνονται κατά τη διάρκεια του actual σεξ καθώς έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με τα απόκρυφα σημεία του άλλου και αν έρθεις αντιμέτωπη με κάποιες από τις παρακάτω καταστάσεις ενδέχεται να σκεφτείς σοβαρά να εξαφανιστείς. Πάντως αν τον γουστάρεις πολύ τον άλλον αξίζει μια ακόμα προσπάθεια, αν όχι πες bye bye και φύγε.

1. Μυρίζει άσχημα η περιοχή

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις όταν έρχεται η ώρα να βρεθείς αντιμέτωπη με την μικρή περιοχή του άντρα που έχεις απέναντί σου. Αν είναι ο φίλος σου, έχεις *ας πούμε* την άνεση να του πεις να κάνει ένα ντους πριν κάνετε σεξ, αν όμως είσαι σε one night stand τι κάνεις; Μπορείς να του ζητήσεις να κάνετε τα προκαταρκτικά στο ντους, μπας και σωθεί η κατάσταση αλλιώς πολύ απλά μπορείς να αρνηθείς να του κάνεις στοματικό.

2. Μένουν τρίχες στο στόμα σου

Μια λέξη θα πω. ΙΟΥ. Πάμε παρακάτω.

3. Σου έρχεται να κάνεις εμετό

Το λεγόμενο gag reflex που λένε και στο χωριό μου είναι κάτι που δεν μπορείς να το κοντρολάρεις εύκολα, χρειάζεται χρόνος και αρκετή εκπαίδευση. Για να το αποφύγεις μην ενθουσιάζεσαι τόσο όταν κάνεις στοματικό ειδικά αν έχει προηγηθεί κάποιο δείπνο και προσπάθησε να κάνεις πιο απαλές κινήσεις. Αν τολμήσει και σου πιέσει το κεφάλι και νιώθεις ότι πνίγεσαι, μπορείς να του πιάσεις τα χέρια και να τον σταματήσεις· θα το εκλάβει ως παιχνίδι και θα δείξει υπακοή- αν ωστόσο συνεχίσει ενώ του έχεις δείξει ότι δεν σου αρέσει, τον παρατάς στα κρύα του λουτρού και φεύγεις. Ε, μα πια.

4. Ξεραίνεται το στόμα σου

Αυτό που νιώθεις ότι αντί για γλώσσα πια έχεις παντόφλα; Αυτό. Απολύτως φυσιολογικό φαινόμενο, φρόντισε να έχεις νερό δίπλα στο κρεβάτι και όλα θα πάνε καλά.

5. Βαριέσαι

Όσο σέξι και να είναι το στοματικό σεξ μετά από κάποια ώρα καταντάει βαρετό. Δηλαδή πόση ώρα να τον φιλάς και να παίζεις μαζί του; Νισάφι, έχεις και εσύ σειρά.