SEX

Ιστοσελίδα πορνό θέλει να έχεις οργασμούς και κατά τη διάρκεια της περιόδου σου

Το σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου είναι θέμα ταμπού ακόμα και σήμερα. Πολλές φορές, το ότι έχεις περίοδο δεν είναι αποτρεπτικό μόνο για σένα λόγω διάθεσης, αλλά και για τον επίδοξο παρτενέρ σου, όταν συζητάτε το αν θα κάνετε σεξ.

Ακόμα και ο αυνανισμός ακούγεται σε πολλά αυτιά σχεδόν αηδιαστικός αν βάλεις δίπλα του τη φράση “τις μέρες της περιόδου”, παρόλο που υπάρχουν πράγματι πολλά οφέλη από το να έρχεσαι σε οργασμό εκείνες τις δύσκολες μέρες του μήνα που σε επισκέπτονται οι Ρώσοι.

Προκειμένου, λοιπόν, να απενοχοποιηθεί η σεξουαλική πράξη αυτών των ημερών, αφού ένας οργασμός μπορεί να μειώσει τη διάρκεια του κύκλου σου, τις κράμπες, να σε βοηθήσει να διαχειριστείς τις αλλαγές στη διάθεσή σου και γενικά να σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα τις μέρες που δεν το ‘χεις και τόσο πολύ, το Pornhub, δημιούργησε μια ιστοσελίδα ώστε να σε σπρώξει να μη φοβάσαι/ντρέπεσαι/διστάζεις να κάνεις σεξ εκείνες τις μέρες.

Στο Fuckyourperiod, θα βρεις tips που θα σε βοηθήσουν να περάσεις πιο ανώδυνα τις μέρες αυτές, ενώ παράλληλα, με την εγγραφή σου στο site, κερδίζεις πρόσβαση στο pornhub premium για τις ημέρες της περιόδου σου.

Δες το φανταστικό βίντεο