SEX

Να πώς είναι πιθανότερο να έρθει σε οργασμό μια γυναίκα

Οι ερευνητές αποφάσισαν να βρουν τον τρόπο εκείνο με τον οποίο είναι πιθανότερο να έρθουν σε οργασμό οι γυναίκες. Τι έκαναν για να το μάθουν; Ρώτησαν 2300 γυναίκες από 18 έως 65 ετών - γιατί ποιος ξέρει καλύτερα από εμάς τις ίδιες;

Τα αποτελέσματα, λοιπόν, έδειξαν ότι οι γυναίκες που κοιμούνται με γυναίκες, μπορούν να έρθουν σε οργασμό 55 φορές το μήνα. Αν δεν το διάβασες καλά, γράφει ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.

Αντίθετα, οι γυναίκες που έχουν ετερόφυλες σχέσεις έφταναν σε οργασμό μέχρι και 7 φορές τον μήνα. Δεν τη λες και μικρή διαφορά.

Αυτά τα νούμερα βέβαια, έρχονται σε αντιπαράθεση με το ότι τα ετερόφυλα ζευγάρια κάνουν σεξ κατά μέσο όρο 16 φορές τον μήνα, ενώ οι λεσβίες αντίστοιχα φτάνουν τις 10.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή το σεξ που περιλαμβάνει ποικίλη σεξουαλική δραστηριότητα βοηθά τις γυναίκες να έχουν περισσότερους οργασμούς. Αυτό σημαίνει ότι όταν αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά πριν φτάσεις στη διείσδυση, τότε είναι πιθανότερο για μια γυναίκα να ολοκληρώσει. Σύμφωνα με μια έρευνα του πανεπιστημίου Chapman, μάλιστα, μόνο το 33% των straight γυναικών έρχονται σε οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ.