SEX

Αυτό είναι το μυστικό για να κάνεις καλύτερο σεξ

Τελικά τίποτα απ' όσα υποπτευόμασταν τόσο καιρό δεν παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στο σεξ. Ούτε η τεχνική, ούτε η εμπειρία, αλλά ούτε η εμφάνιση θα σε οδηγήσουν στις τελειότερες και πιο αξιοσημείωτες σεξουαλικές εμπειρίες της ζωής σου.

Σύμφωνα με μια έρευνα λοιπόν, το μυστικό για μια καλύτερη και πιο διασκεδαστική σεξουαλική ζωή είναι ίσως κάτι που δεν είχες σκεφτεί ποτέ: το να πιστεύεις ότι είσαι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο. Η σκέψη αυτή θα σου δείξει τον δρόμο για πιο καυτό και απολαυστικό σεξ.

Μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο International Journal of Psychology, έθεσε ερωτήματα σε 3000 συμμετέχοντες, σχετικά με τη σεξουαλική έλξη, την αυτοπεποίθηση, την ικανοποίηση, την ενεργητικότητα και τους παρτενέρ. Οι δύο Αυστραλοί ψυχολόγοι που διεξήγαν την έρευνα αυτή προσπάθησαν να προσδιορίσουν την επιρροή που έχει η αντίληψη κάποιου για το σεξ στην ίδια τη σεξουαλική πράξη.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της έρευνας, το καλό σεξ δεν έχει να κάνει με το πόσο σέξι είσαι, αλλά με το πόσο σέξι νιώθεις.

Το συμπέρασμα αυτό αφορά σε όλες τις ηλικίες, όλα τα φύλα, τις σεξουαλικές προτιμήσεις, τα μεγέθη και τους σωματότυπους και γενικά σε ΌΛΟΥΣ. “Το να νιώθεις σεξουαλικά ελκυστικός σχετίζεται με το να νιώθεις πιο άνετα σαν εραστής, πιο ικανοποιημένος με τις σεξουαλικές σου εμπειρίες, αλλά και με το να έχεις μεγαλύτερη συχνότητα στη σεξουαλική σου δραστηριότητα”, σημειώνουν οι ερευνητές.

Στα πιο ενδιαφέροντα της έρευνας ήταν και το ότι οι άντρες έχουν κατά μέσο όρο 28% περισσότερες σεξουαλικές παρτενέρς απ’ ότι οι γυναίκες. Παρόλ’ αυτά, οι γυναίκες νιώθουν κατά 10% πιο ελκυστικές από τους άντρες, γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι απολαμβάνουμε περισσότερο το σεξ, και το κάνουμε και σε μεγαλύτερη συχνότητα.

Τι μας λένε όλ’ αυτά; Ότι πρέπει να λες κάθε μέρα στον εαυτό σου πως είσαι σέξι, αλλά και να το νιώθεις παράλληλα. Η αυτοπεποίθηση θα απογειώσει τη σεξουαλική σου ζωή.