ΣΧΕΣΕΙΣ

7 tips για να του δώσεις να καταλάβει ότι τον θες μόνο για σεξ

Pexels

Αυτό το θέμα γράφτηκε με αφορμή ένα google search στο οποία διέκρινα μια σημαντική έλλειψη στο κεφάλαιο «γυναίκα θέλει από άντρα μόνο σεξ». 9 στα 10 αποτελέσματα που είδα, είχαν τίτλους όπως «πώς να τον κάνεις να σε ξαναπάρει τηλέφωνο μετά το σεξ», «πώς να σιγουρευτείς ότι δε σε θέλει μόνο για σεξ», «πώς να τον ξαναδείς μετά το one night stand», «πώς να τον κάνεις να σε θέλει για περισσότερες από μία φορές».

Όπως ίσως έχεις καταλάβει, παρά τη ρομαντική μου φύση, στη φεμινιστική μου πλευρά χτυπούσαν καμπανάκια, διότι στηρίζω ανερυθρίαστα και με όλο μου το είναι την ανάγκη και την επιθυμία της γυναίκας να θέλει να κάνει μόνο σεξ βρε αδερφέ. Γιατί πρέπει ντε και καλά να προσπαθούμε πάντα να τυλίξουμε τους πιθανούς μνηστήρες και να τους πάμε αμπαλαρισμένους στους γονείς μας, δεν το καταλαβαίνω.

Στον ίδιο κόσμο, λοιπόν, που η φύση του άντρα είναι να κυνηγάει και δύσκολα να τιθασεύεται (aka κάνει σχέση), έτσι και εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να θέλουμε να ικανοποιήσουμε μόνο τις σεξουαλικές μας ανάγκες, χωρίς να μας έχει δημιουργηθεί καμία άλλη στο μεταξύ.

Έστω, λοιπόν, ότι έχεις βγει ή γνωρίζεις ή φλερτάρεις με εκείνον τον άντρα που σε έλκει πολύ σεξουαλικά και θες αυτή σου η επιθυμία για σεξ μαζί του να γίνει πράξη, αλλά σε ενδιαφέρει μόνο αυτό. Ας ξεκινήσουμε με το να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι καθόλου κατακριτέο, αφού θα περάσετε και οι δύο υπέροχα (δες τις 5 στάσεις του σεξ που εγγυώνται απόλαυση και για τους δύο, αν θες βοήθεια) και θα γλυτώσετε και τα ναι μεν χαριτωμένα, αλλά φοβερά πολύπλοκα επακόλουθα του dating που δεν ξέρετε ακριβώς τι είναι και πού πάει.

Στο ραντεβού

1. Δείξε ποιο είναι το πραγματικό σου ενδιαφέρον

Ξέρεις πώς γίνεται και τι σημαίνει να δείχνεις σεξουαλικά διαθέσιμη. Αυτοπεποίθηση και πούλα τον εαυτό σου. Χρησιμοποίησε τα δυνατά σου σημεία και θα πάρει πάρα πολύ σύντομα το μήνυμα ότι τον θες μόνο για σεξ.

2. Μην αναλύσεις την κατατρεγμένη ερωτική σου ζωή

Σε αυτή την κουβέντα δεν έχουν θέση οι πρώην που σε πλήγωσαν, σε κεράτωσαν και σε άφησαν κουρέλι να σέρνεσαι, έρμαιο των συναισθηματικών σου επιλογών. Εδώ είσαι σέξι, όμορφη, γοητευτική, ανεξάρτητη και δεν έχεις ανάγκη από καμία συναισθηματική εξομολόγηση σε έναν τύπο που θες μόνο για σεξ.

3. Να είσαι εκεί, αλλά όχι 100%

Μην κρέμεσαι από τα χείλη σου. Ρίξε μια ματιά τριγύρω, δες την κλήση στο κινητό σου, χαμογέλα στον barman όταν παραγγέλνεις. Δεν είπαμε να γίνεις αγενής, αφού συνοδεύεσαι και δεν υπάρχει λόγος να φλερτάρεις για να τον κάνεις να ζηλέψει – δε σ’ ενδιαφέρει κάτι τέτοιο άλλωστε.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια

1. Απόφυγε τα υποκοριστικά και τις κτητικότητες

Σεξ είναι, λέγονται και γίνονται διάφορα, αλλά σ’ αυτό το πλαίσιο απόφυγε φράσεις που θα έλεγες στον σύντροφό σου όπως «μωρό μου, αγάπη μου» κλπ. Μείνε στο πιο ασφαλές και πρόσκαιρο λεξιλόγιο του «σε θέλω» και λοιπές εκφράσεις παρόμοιου ύφους.

2. Άσε τις ρομαντικές κινήσεις

Αυτά τα χάδια στα μαλλιά, το βαθύ βλέμμα που κοιτάζει κατευθείαν ψυχή και τα ακροδάχτυλα που διασχίζουν το ιδρωμένο του κορμί, είναι για άλλον άνθρωπο με τον οποίο θα νιώθεις ότι θες να κάνεις τα παιδιά του (λέμε τώρα). Εδώ βρέθηκες μόνο για σεξ, οπότε θέλει να επιστρατεύσεις λαγνεία και sexiness.

 

 

 

Το μετά

1. Μην κοιμηθείτε μαζί

Βασικός κανόνας, να μην μείνεις σπίτι του και να μην τον αφήσεις να μείνει στο δικό σου. Έγινε αυτό που θέλατε, ας απλωθεί ο καθένας στο κρεβάτι του.

2. Μη στείλεις πώς πέρασες

Όταν εμείς έχουμε περάσει τέλεια, θέλουμε μια επιβεβαίωση για την πορεία του ραντεβού για να ξέρουμε ότι θα ξαναβγούμε. Ακριβώς αυτό δεν πρέπει να στείλεις σε έναν τύπο με τον οποίο βγήκες μονο για σεξ. Εκτός αν στην πορεία αποφάσισες ότι θες να τον ξαναδείς. Εν ολίγοις, μη νιώσεις κάπως αν θες μόνο σεξ, είναι δικαίωμά σου.