SEX

Τα 10 πιο ερωτογενή σημεία του ανδρικού κορμιού

Σίγουρα το σημαντικότερο στις ετεροφυλόφιλες σχέσεις είναι να αγγίξει ο ένας την καρδιά του άλλου, αλλά για να φτάσεις εκεί πρέπει να δοκιμαστείτε σε κάποια άλλα κομμάτια, όπως - για παράδειγμα - το σεξουαλικό κομμάτι.

Κατά τη διάρκεια του σεξ, το να τον αγγίζεις στα σωστά σημεία είναι εξαιρετικά σημαντικό, αφού δεν αρκεί μόνο το να σε βρίσκει σέξι και να γίνει η διείσδυση για να έχετε χημεία. Σύμφωνα με μια έρευνα του Victoria Milan, ένα dating site για εξωσυζυγικές σχέσεις, το οποίο δε στηρίζουμε καθόλου κατά τα άλλα, τα μέρη του κορμιού ενός άντρα που τα αγγίζεις και τον ανάβουν είναι περισσότερα από αυτά που νόμιζες.

 

6000 άντρες κλήθηκαν να διαλέξουν ανάμεσα σε δέκα μέρη του αντρικού κορμιού, για το ποιο είναι το πιο ευαίσθητο όταν τους αγγίζουν. Επίσης τους ρώτησαν αν τους αρέσει να τους αγγίζουν σε αυτά τα σημεία κι αν τα συμπεριλαμβάνουν στα προκαταρκτικά.

Σε ό,τι αφορά στα προκαταρκτικά, το 72% είπε ότι τους αρέσει όταν η γυναίκα κάνει το πρώτο βήμα, ενώ έχει σημασία και το πώς το προσεγγίζει: το 66% είπε ότι το πιο σημαντικό είναι να δείχνει ότι τον σέβεται κι ότι δεν τον εκμεταλλεύεται.

Η λίστα με τις 10 πιο ερωτογενείς ζώνες είναι τελικά αυτή:

Πiγούνι

Αυτιά

Γεννητικά όργανα

Εσωτερικοί μηροί

Οπίσθια

Λαιμός

Βλέφαρα

Πόδια

Πίσω στα γόνατα

Κάτω κοιλιακοί

*Δεν έχω ιδέα τι μπορείς να κάνεις με τα βλέφαρά του. Καλή τύχη με αυτό.