SEX

10 (σεξουαλικοί) στόχοι για τη νέα χρονιά

Οι λίστες με στόχους στην αρχή κάθε χρόνου συνήθως αντί να μας γεμίζουν κίνητρο και όρεξη να τους πετύχουμε, μας αγχώνουν και μας κάνουν πιο αναβλητικές από ποτέ. Τι θα έλεγες όμως αν έκανες μια λίστα με στόχους που όχι απλά δε θα θεωρείς υποχρέωσή σου να εκπληρώσεις, αλλά θα απολαμβάνεις την υλοποίησή τους; Ο παρακάτω δεκάλογος υπόσχεται την απόλυτη απόλαυση και ηδονή. Καλή τύχη.

1. Μάθε καλύτερα τον εαυτό σου

Εξερεύνησε τι θες και τι σου αρέσει περνώντας λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου και τις ορέξεις του. Αν δεν ανακαλύψεις πρώτα τι θες εσύ, τότε πώς θα το πεις και στον σύντροφό σου;

2. Δοκίμασε το υγρό στοιχείο

Γενικά άσε τον καιρό να σας εμπνεύσει. Το ντους μπορεί να γίνει πολύ ευχάριστο με τη χρήση αδιάβροχων sex toys, ενώ το κρύο είναι μια πολύ καλή αφορμή να δοκιμάσετε το σεξ μπροστά το τζάκι.

3. Βγες από την κρεβατοκάμαρα

Από το απλούστατο, “κάντε το στην κουζίνα”, μέχρι και το να βγείτε εκτός σπιτιού, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές που θα ανανεώσουν τη σεξουαλική σας ζωή.

4. Φάτε περισσότερα σνακ

Αυτό δε σημαίνει να σταματήσετε το σεξ για να πας να φτιάξεις ένα τοστ, αλλά να δοκιμάσεις πώς θα ήταν να γλείψεις λίγο παγωτό βανίλια από πάνω του.

5. Ξεκίνα το strip-tease

Είτε έχεις κάνει κάποια χορογραφία, είτε αυτοσχεδιάσεις εκείνη τη στιγμή, δεν υπάρχει κανένα στριπ-τιζ που δε θα τον ενθουσιάσει. Απελευθερώσου, άσε στην άκρη τις αναστολές σου και μη διστάζεις να βγάλεις τα ρούχα σου στον ρυθμό της μουσικής.

6. Πραγματοποίησε όσες περισσότερες φαντασιώσεις μπορείς

Χωρίς σχόλια…

7. Μην ξεχνάς τον ρομαντισμό

Όσο κι αν σκέφτεστε το σεξ, να βρίσκετε ρομαντικούς τρόπους να δείχνετε καθημερινά ο ένας στον άλλον την εκτίμηση και τον σεβασμό σας, πράγμα που σπανίζει σήμερα.

8. Πες του τι ακριβώς θες

Είτε πρόκειται για μια καθοδήγηση κατά τη διάρκεια του σεξ, είτε θες να δείτε μαζί πορνό, μη διστάσεις να το μοιραστείς. Θα το εκτιμήσει και θα τον εκπλήξεις ευχάριστα.

9. Αγόρασε σέξι εσώρουχα

Ακόμα κι αν δεν έχεις σύντροφο, όλες οι γυναίκες νιώθουμε όμορφα όταν ξέρουμε ότι είμαστε πολύ σέξι κάτω από τα ρούχα που βλέπουν όλοι. Κι όταν τύχει και σε ξεντύσει κάποιος άλλος, εκεί να δεις πάρτι.

10. Δώσε μια σέξι νότα στις καθημερινές σου δραστηριότητες

Πρέπει να καθαρίσεις; Κάντο γυμνή. Θες να διαβάσεις στο σαλόνι; Κάντο με τα εσώρουχα. Θα μαγειρέψεις; Κάντο με ζαρτιέρες. Κατάλαβες πού το πάω.