INSTAGRAM

5 άτομα για να ακολουθήσεις στο Instagram αν θέλεις να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή

Το σεξ είναι φανταστικό, αλλά δεν έχουν όλοι την ίδια άνεση να διερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους με τους συντρόφους τους, ούτε καν με τον ίδιο τους τον εαυτό ορισμένες φορές. 

Γι’ αυτό είναι πια πολύ πιο εύκολο και προσβάσιμο να βρεθείς σε διαδικτυακούς τόπους όπου τα σεξουαλικά θέματα που σε απασχολούν, συζητιούνται και αναλύονται επαρκώς και χωρίς να χρειάζεται να βρεθείς πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον ειδικό.

Το Ιnstagram είναι ένας ακόμα χώρος που το σεξ δεν είναι πια – τόσο – ταμπού. Εκεί μπορείς να βρεις επαγγελματίες σεξολόγους και ακολουθώντας τους, να έχεις κάθε τόσο στο feed σου τις απαντήσεις στα ερωτήματα που ντρεπόσουν να κάνεις.

Juliet Allen

 

Η Αυστραλιανή σεξολόγος Juliet Allen, χρησιμοποιεί το Instagram της για να προωθήσει τη δουλειά που κάνει στα podcasts της. Θα σε βοηθήσει να πειραματιστείς με ασφάλεια και να απολαύσεις το σεξ, αλλά και να διερευνήσεις κάθε πιθανό δρόμο για τη σεξουαλική απόλαυση.

SisteRNurseJoy

7pm PST tonight! Making a Habit: Coming Out at O.school! Check it out! I’ll be chatting about coming out and often painful pleasures queer people experience in the never ending process that it is.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SisteRNurseJoy (@sisternursejoy) στις

 

Πίστευες ότι μια drag queen νοσοκόμα δεν έχει τίποτα να σε διδάξει για το σεξ; Από πού κι ως πού; Ακολούθα τη Joy και τις περιπέτειές της και θα δεις τη σεξουαλικότητα με άλλο μάτι.

Domina Franco

 

Η σωστή δόση σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης μαζί με φεμινισμό και έξυπνες ατάκες. H Domina είναι η εκπαιδεύτρια σεξ που θα ήθελες να έχεις για κολλητή σου.

Jaiya

Η Jaiya είναι σεξολόγος, συγγραφέας και κινηματογραφίστρια. Έχει δημιουργήσει το Erotic Bueprint για να βοηθήσει τα ζευγάρια και τους ανθρώπους γενικότερα να βρουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα και να συνδεθούν καλύτερα ο ένας με τον άλλον. Το προφίλ της είναι ιδανικό για όσους ξεκινούν τώρα το ταξίδι τους στο να κατανοήσουν τη σεξουαλικότητά τους.

Emily Morse

 

H Emily το κρατάει ζωντανό με τα δικά της podcasts. Δηλώνει γιατρός ανθρώπινης σεξουαλικότητας και ειδική στο σεξ και τις σχέσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/juliet_allen