SEX

Γυναίκες και προφυλακτικά: Πώς αντιδρούμε και πώς θα έπρεπε, σε 10 gifs

"Ο έρωτας στα χρόνια των ΣΜΝ", θα μπορούσε να είναι ένα πολύ πετυχημένο σύγχρονο μυθιστόρημα - συνέχεια του Gabriel Garcia Marquez, αν εκείνος ζούσε και ήθελε να αποδώσει στο χαρτί τη σημερινή πραγματικότητα για το πάρτι μικροβίων που λαμβάνει χώρα στα κρεβάτια της υφηλίου, εμπνευσμένος από τα χρόνια της χολέρας.

Επειδή όμως όπως έχει πει με πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από εμένα και η Θεοπούλα του Παρα Πέντε, “το σεξ δεν κόβεται”, και δυστυχώς η καχυποψία και η μικροβιοφοβία δεν οδηγούν πουθενά, οφείλουμε να προστατευόμαστε. Μήπως όμως ο κόσμος δεν είναι ακόμα έτοιμος να δεχτεί ότι η γυναίκα παίρνει την πρωτοβουλία η ίδια να προστατεύσει τον εαυτό της, αντί να περιμένει τον κάθε Μάκη να φέρει εκείνος το προφυλακτικό.

Πώς όμως σε έχει κοιτάξει η γειτόνισσα όταν είδε να σου πέφτει το προφυλακτικό από την τσάντα; Η μάνα σου; Το αγόρι με το οποίο ετοιμάζεσαι να κάνεις σεξ; Ο περιπτεράς; Λίγο καχύποπτα; Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος. Ακολουθούν πέντε περιπτώσεις στις οποίες εμείς μπήκαμε στο πετσί των ρόλων. Το προφυλακτικό έπεσε και ο κόσμος αντέδρασε. Στην πρώτη περίπτωση, περίπου όπως έχουμε συνηθίσει να αντιδρούν, και στη δεύτερη όπως θα έπρεπε να κάνουν όταν βλέπουν ότι μια γυναίκα έχει μαζί της προφυλακτικό.

H μαμά σου βρίσκει προφυλακτικό στο συρτάρι

Περίπτωση 1 – Το λάθος

Περίπτωση 2 – Το σωστό

Σου πέφτει κατά λάθος το προφυλακτικό μπροστά στους συναδέλφους

Περίπτωση 1 – Το λάθος

Περίπτωση 2 – Το σωστό

Γλιστράει το προφυλακτικό από την τσέπη σου στο δρόμο, μπροστά σε αγνώστους

Περίπτωση 1 – Το λάθος

Περίπτωση 2 – Το σωστό

Πας να πληρώσεις και βγάζεις κατά λάθος και το προφυλακτικό μαζί με το χαρτονόμισμα

Περίπτωση 1 – Το λάθος

Περίπτωση 2 – Το σωστό

 

Είσαι με το αγόρι και επειδή εκεί πάει το πράγμα, βγάζεις εσύ το προφυλακτικό

Περίπτωση 1 – Το λάθος

 

Περίπτωση 2 – Το σωστό

Φωτογραφίες και gifs: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το Coffix.