SEX

Οι πιο δημοφιλείς (περίεργες) αναζητήσεις στα sites ερωτικού περιεχομένου για το 2016

Τελευταίες μέρες του χρόνου γίνεται της ανασκόπησης επί παντός επιστητού. Άλλοι μετράνε τις χαρές κι άλλοι τις πίκρες που κεράστηκαν μέσα στο ομολογουμένως ΣΑΡΩΤΙΚΟ 2016. Ο απολογισμός βαρύς σε γενικές γραμμές, με τους περισσότερους από μας να εκλιπαρούν σχεδόν να φύγει και να μην ξανάρθει αυτό το άτιμο το δίσεκτο. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις.

Όπως η βιομηχανία του ψηφιακού πορνό, η οποία για άλλη μια φορά μετράει κέρδη. Η είδηση όμως δεν είναι ακριβώς αυτή, αλλά στις αναζητήσεις των χρηστών στις πιο πονηρές ιστοσελίδες του διαδικτύου. Τι πληκτρολογήθηκε περισσότερο τη χρονιά που πέρασε σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσίευσε μόλις το PornΗub;

Προτού σου παραθέσω το απολογιστικό data, θα σε προϊδεάσω λέγοντας πως οι αναζητήσεις των χρηστών είναι απόλυτα επηρεασμένες από την επικαιρότητα. Οι porn lovers δεν είναι τίποτα ανενημέρωτοι, αναίσθητοι, κλεισμένοι στο ροζ καβούκι τους. Για παράδειγμα την ημέρα του θανάτου του Fidel Castro, οι αναζητήσεις για sexy Κουβανές και Κουβανούς εκτοξεύτηκαν κατά 104%. Μετά την εκλογή του Donald Trump, οι πονηρούληδες έσπευσαν να κάνουν την έρευνά τους για την οικογένεια Trump. Σου λέει “ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι; Να μην ξέρουμε ποιος θα κυβερνά από ‘δω και πέρα αυτόν τον κόσμο”; Δημοφιλής αναζήτηση σύμφωνα με το PornHub και οι κλόουν. Κοινώς ό,τι είναι είδηση, κάποιοι το πατάνε στο search… 

Πέραν των δημοφιλέστερων αναζητήσεων όμως, έχουμε στοιχεία και για τις πιο περίεργες, χάρη στο Brazzers, εταιρεία παραγωγής πορνογραφικών θεαμάτων που το ‘ψαξε λίγο παραπάνω. Εκτός λοιπόν από τα κλισεδιάρικα κι ανέμπνευστα “milf”, “teen”, “lesbian” και “squirt”, οι χρήστες των ιστοσελίδων ερωτικού περιεχομένου αναζήτησαν βιντεάκια με “μαμάδες και γιους” (“mum and son”), κατηγορία η οποία απογειώθηκε κατά 442% (Ο ΧΡΙΣΤΟΣ) σε σχέση με πέρσι και “γιαγιά” (granny) κατά 95%. Το λες και στροφή στην οικογένεια.

Εξίσου άβολη αναζήτηση έγινε μαζικά για τα “αστυνομία” (“police”) με 67% άνοδο σε σχέση με το 2015 και “μπάτσοι” (“cops”)- 24% πάνω.

2016, μια χρονιά μες στην τρέλα.