SEX

Θες να κάνετε σεξ απόψε; Αυτό είναι το γεύμα σας

Δεν κάνουν θαύματα, δεν είναι περιέχουν μαγικές ιδιότητες, αλλά είναι εκείνες οι τροφές που έχουν την ικανότητα να ενισχύουν τη ροή του αίματος (σ.σ. αιμάτωση, η απαραίτητη προϋπόθεση για να προκληθεί διέγερση) και να σου δίνουν ενέργεια, το οποίο σημαίνει ότι θα έχετε και οι 2 αντοχές. Νηστικό αρκούδι χορεύει ερωτικό χορό καλύτερα αν φάει τα παρακάτω. Σου έφτιαξα μενού κανονικό:

Κάτι για να τσιμπήσετε σε ορεκτικό

Τα σύκα, που είναι και η εποχή τους, συνδυάζονται άψογα με τυρί για την περίσταση. Είναι πλούσια σε σίδηρο, ο οποίος ως γνωστόν σου παίρνει μακριά την κόπωση και δρα στην οξυγόνωση του εγκεφάλου σου, η οποία είναι εντελώς απαραίτητη ώστε να έχεις ωραία διάθεση μια νύχτα σαν κι αυτή που πάμε να σκαρώσουμε. Το τυρί ως πρωτεΐνη φτιάχνει επίσης το mood σου και σε βοηθάει να συγκεντρωθείς (συγκέντρωση=κορύφωση).

Πράσινη Σαλάτα με ξηρούς καρπούς

Τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά περιέχουν φολασίνη και βιταμίνη B9 στη σύστασή τους, τα οποία σταθεροποιούν τη ροή του αίματος και σε τονώνουν. Προτίμησε το σπανάκι και ρίξε από πάνω μία χούφτα αφροδισιακά καρύδια, τα οποία διεγείρουν τα ηλεκτρικά σήματα του εγκεφάλου.

Κυρίως πιάτο: Ζυμαρικά

Αν θες η αυξημένη σου ερωτική διάθεση να είναι η κυρίαρχη διάθεσή σου, ο κανόνας δηλαδή κι όχι η εξαίρεση, να τρως μακαρόνια. Το άμυλο δίνει ενέργεια και ειδικά τα μακαρόνια είναι το απόλυτο comfort food, άρα θα κάνει και τους δυο σας να νιώσετε πληρότητα. Μην το παρακάνετε όμως με την ποσότητα και δεν μπορείτε να κουνηθείτε μετά.

Επιδόρπιο: Κάτι με μαύρη σοκολάτα και μούρα

Μπορεί να θεωρείται το κλασικό υποκατάστατο του σεξ, αλλά συνδυάζεται εξίσου άψογα μαζί του. Δίνει ενέργεια, χάρη στην καφεΐνη και δεν σε “ισοπεδώνει” όμως π.χ. ένα γαλακτομπούρεκο που ναι μεν είναι λατρεία αλλά έχει πολύ βούτυρο και σιρόπι- ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΏΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΙΡΟΠΙΑ-. Αν πιάνουν τα χέρια σου, φτιάξε ένα σουφλέ και συνόδευσε με μερικά μούρα, τα οποία χάρη στο σύμπλεγμα Β, ενισχύουν την αντοχή και βελτιώνουν την ερωτική διάθεση.