SEX

Δεν έχεις διάθεση για σεξ; Η λύση βρίσκεται σ’ αυτά τα 9 tips

Η διάθεση για σεξ δεν είναι διακόπτης που τον ανοίγεις και τον κλείνεις. Δεν είναι επίσης αυτονόητη. Υπάρχουν και μέρες που δεν είσαι στις καλές σου, το δεχόμαστε και το καταλαβαίνουμε απολύτως. Υπάρχουν όμως και κάποια tips που μπορούν να βοηθήσουν.

> Άρχισε να τον αγκαλιάζεις πιο συχνά. Οι αγκαλιές ενεργοποιούν την παραγωγή οξυτοκίνης (ορμόνη της αγάπης εδώ).

>Φάε σοκολάτα. Γιατί περιέχει φαιναιθυλαμίνη, μια ορμόνη η οποία εκκρίνεται κυρίως όταν ερωτευόμαστε.

> Ξεκίνα γυμναστική. Θα βελτιώσει αισθητά την ψυχολογία σου (έστω και μία ώρα απομακρύνει τα συμπτώματα κατάθλιψης), οπωσδήποτε και την αυτοπεποίθησή σου. Ενδορφίνες παντού!

> Φλέρταρε “αθώα” με τρίτους. “Αθώα” γράφω. Δεν θέλω να σε παρασύρω στην ακολασία μ’ αυτή τη συμβουλή. Ξέρεις πού και πώς να θέσεις το μέτρο στο φλερτ. Πέταξε κομπλιμέντο ο συνάδελφος στη δουλειά; Μην κάνεις ότι δεν άκουσες, πες “ευχαριστώ” και χαμογέλασε. Νιώσε καλύτερα.

> Κοιμήσου. Ο ύπνος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στη διατήρηση της σεξουαλικής επιθυμίας σε υγιή επίπεδα, κυρίως για τις γυναίκες σύμφωνα με έρευνες.

> Πρόσεχε τη διατροφή σου. Όχι, δεν εννοώ να τρως μύδια για μεσημεριανό, αλλά να τρέφεσαι σωστά. Φρούτα, λαχανικά, ανάλατοι καρποί, λευκό κρέας και τροφές ολικής αλέσεως πρέπει να είναι στην ημερήσια διάταξη για σένα. Άμα κατεβάζεις όλη τη σακούλα με τα πατατάκια κάθε βράδυ και μετά νιώθεις τύψεις, πού να έχεις ψυχολογία για σεξ;

> Mίλα του. Αν ανάμεσα στους λόγους που δεν κάνεις

> Αυτοϊκανοποιήσου. Ο αυνανισμός, πέρα από το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο είναι αγχολυτικό και σε προπονεί για τους καλύτερους οργασμούς σου, μαζί του. Σε καμία περίπτωση δεν “κλέβει” από τη διάθεσή σου να κάνεις σεξ, ίσα ίσα. Ενισχύει την ύγρανση του κόλπου και τη ροή του αίματος στην ευαίσθητη περιοχή.

> Πιες κόκκινο κρασί. Σύμφωνα με Ιταλούς επιστήμονες οι γυναίκες που πίνουν 1-2 ποτηράκια κόκκινο κρασί την ημέρα έχουν πιο ισχυρή λίμπιντο σε σχέση μ’ εκείνες που δεν το βάζουν καθόλου στο στόμα τους.

ΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΛΟ