SEX

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν πρέπει να ξανακάνεις σεξ μαζί του

Είναι μερικά από τα πιο δυσάρεστα σκηνικά που μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να σου συμβούν κατά τη διάρκεια του σεξ, ειδικά με ένα νέο παρτενέρ, πρέπει να σε κάνουν να φεύγεις τρέχοντας. Γιατί δείχνουν πως αυτός ο άνθρωπος αυτός (δεν είναι ο άλλος σου εαυτός μετά βεβαιότητας), είναι ακατάλληλος για σένα. Από τη στιγμή που θα σ' ενοχλήσει κάτι από τα παρακάτω, μην προσπαθήσεις να τον δικαιολογήσεις. Κούνα μαντήλι.

Δεν τηρεί τους κανόνες υγιεινής

Ας μην υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Πολύ συνοπτικά αναφέρομαι στην πλήρη και χρόνια απλυσιά, όχι σε μία ιδρωμένη μασχαλίτσα. Αν δεν αποπνέει καμία καθαριότητα, αν δεν είναι ούτε στο ελάχιστο περιποιημένος και πρέπει να κρατάς τη μύτη σου όταν είστε κοντά, φεύγεις χωρίς πολλά πολλά, όσο ωραία μάτια κι αν έχει. Το 2017 δεν πρέπει να θίγονται τέτοια ζητήματα.

Είναι βίαιος

Ξέρεις πολύ καλά πότε ένας άντρας είναι θερμός ή αυτό που λέμε “άγριος” στο σεξ και από ποιο σημείο και μετά ξεκινάει να είναι ενοχλητικά επιθετικός (ενώ δεν του έχει επιτραπεί κάτι τέτοιο). Φεύγεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν έχει καθόλου στύση

Όχι μία και δυο φορές, μιλάμε για την συνεχή άκαρπη προσπάθεια, για εκείνη την περίπτωση που δεν γίνεται σεξ με καμία κυβέρνηση και που δεν τον βλέπεις να κάνει το παραμικρό ώστε να γυρίσει ο τροχός. Είναι πολύ λεπτή κατάσταση, αναμφίβολα. Αλλά το σεξ και οι ερωτικές σχέσεις γενικότερα αποτελούν υπόθεση και των δύο. Αν δεν θέλει ν’ αντιμετωπίσει το ζήτημα με τίποτα ή αν κολλάει να σου πει πως δεν ενδιαφέρεται για σένα τόσο ώστε να κάνετε σεξ, λυπάμαι, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Και ειδικά να κάτσεις ώστε να τον “θεραπεύσεις” όταν εκείνος δεν θέλει κάτι τέτοιο. 

Είναι ο απόλυτα εγωκεντρικός τύπος

Το έθεσα πολύ ευγενικά, αν και δεν χρειάζεται όταν μιλάμε για έναν τόσο τεράστιο παρτάκια, ο οποίος έχει μπερδέψει το σεξ με την αυτοϊκανοποίηση κι εσένα με κούκλα…πλαστική με μηδενικές απαιτήσεις. Αν νιώθεις πως στο σεξ σου έχει δοθεί ο ρόλος του κομπάρσου, φύγε κι ας τον να συνεχίσει μόνος του, ξέρει αυτός.