SEX

Οι άνθρωποι που έχουν αυτή τη συνήθεια κάνουν πιο πολύ σεξ

Αν δεν είχαμε και τις έρευνες, πώς θα πορευόμασταν σ' αυτή τη ζωή; Όσο κι αν μερικές φορές στέκεις απέναντι στα ευρήματά τους ξύνοντας με απορία το κεφάλι σου, είναι αλήθεια πως βοηθούν στο να μάθουμε ακόμα περισσότερο τον εαυτό μας και τους άλλους. Ειδικά όσες μελέτες βάζουν στο μικροσκόπιο τον τρόπο που κάνουμε σεξ, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως η τελευταία της ιατρικής ιστοσελίδας DrEd, η οποία αναζήτησε το χαρακτηριστικό που ενώνει τους ευτυχισμένους από τον έρωτα ανθρώπους.

Οι ερευνητές ρώτησαν 2.000 ανθρώπους ποια συνήθεια πιστεύουν πως επιδρά πιο θετικά στην ερωτική τους ζωή και αυτό που βγήκε σαν το πιο αποτελεσματικό είναι το εξής ένα: sexting. Η αποστολή/λήψη και γενικώς ανταλλαγή μηνυμάτων με πονηρό περιεχόμενο και μάλιστα όχι μία στο τόσο, αλλά σε καθημερινή βάση, κάνει την καλύτερη δουλίτσα, ειδικά όταν το content περιλαμβάνει και οπτικοακουστικό υλικό. Ξέρεις, φωτογραφιούλες, βιντεάκια, προφορικές δηλώσεις, τέτοια πράγματα.

Επίσης από την έρευνα επιβεβαιώθηκε πως εμείς οι γυναίκες πρέπει να νιώσουμε οικειότητα ώστε ν’ ανοιχθούμε τόσο- γιατί πού ξέρεις τι καπνό φουμάρει ο άλλος;- Πάνω από τις μισές γυναίκες του δείγματος (57%) κάνουν sexting μόνο όταν ο αποστολέας είναι μακροχρόνιος σύντροφος. Σε καθεστώς one- night stand με το ζόρι το τολμάει ένα 6%, σε αντίθεση με τ’ αρσενικά που είναι πιο  παρορμητικά  θαρραλέα (14%) και τα βγάζουν στη φόρα με σχετικά μεγαλύτερη άνεση. Σύμφωνα με την έρευνα εμείς οι Ευρωπαίες στέλνουμε συνήθως φωτογραφία το πρόσωπο ή το στήθος μας (43%) και πολύ λιγότερο τα γεννητικά μας όργανα.

Οι άνθρωποι που δήλωσαν “πολύ ικανοποιημένοι από την ερωτική τους ζωή” κάνουν λοιπόν sexting καθημερινά σε ποσοστό 61%. Αυτή τους η συνήθεια αυξάνει το πάθος, τις φαντασιώσεις, το ερωτικό ενδιαφέρον για τον/την σύντροφο και αποτελεί το καλύτερο προ- προκαταρκτικό γιατί δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα…

“Είναι ξεκάθαρο πως το sexting δυναμώνει την επαφή, την επικοινωνία και την οικειότητα με τον ερωτικό μας σύντροφο”, είναι το επιμύθιο της συγκεκριμένης μελέτης.