SEX

Οι 5 ερωτικές στάσεις που πρέπει να αντιγράψεις από το Fifty Shades Darker

Δεν ξέρω αν είδες την ταινία και βασικά δεν θα σε προτρέψω να το κάνεις αν δεν θέλεις, θα έχεις τους λόγους σου. Αν το έχεις κάνει ήδη ή είναι στις προσεχείς προβολές σου, επίτρεψέ μου να σου κάνω μία περίληψη στα πιο σημαντικά και κυρίως χρηστικά σημεία της ταινίας. Δηλαδή στις στάσεις που δοκιμάζει το ζεύγος Grey- Steele, οι οποίες αποτελούν υπόδειγμα και πολύ καλά θα κάνεις να εφαρμόσεις κι εσύ με το πρόσωπο όταν κάνετε σεξ. Τα παιδιά γνωρίζουν.

(οι τίτλοι θα είναι κάπως ευφάνταστοι, μην τρομάξεις)

 

Λοκάρισμα με κραγιονάκι

Κοίταξε σαν στάση το Γυναίκα από Πάνω τη λες και καθόλου πρωτότυπη ΑΛΛΑ εδώ έχουμε πρωτοποριακό αυτοσχεδιασμό. Η Ana αφού φόρεσε έντονο κόκκινο κραγιόν μάρκαρε με φιλί τα σημεία του σώματος του Christian που υποτίθεται πως δεν έπρεπε να ακουμπήσει και στην πλειοψηφία τους ήταν ερωτογενείς ζώνες. Ύπουλο παιχνίδι η Anastasia, η ανάφτρα. Αν το κόκκινο κραγιόν δεν σου πάει, μη σκας. Μπορείς να αφήσεις πάνω στο κορμί του παγάκια. Μπρρρ.

Ντου στο Ντους

Εκεί που κάνει το μπανάκι του, ορμάς μέσα στο μπάνιο κάνεις και έναν δρασκελισμό (πάνω του) και γίνεται χαμός. Η σκηνή του σεξ στο μπάνιο είναι highlight της ταινίας, γιατί όλα πάνε κινηματογραφικά τέλεια, κανείς δεν πέφτει κάτω να γλιστρήσει, όλα γίνονται αβίαστα- δεν ξέρω αν με πιάνεις-. Δεν σε αποτρέπω να κοπιάρεις, αλλά πάνω απ’ όλα προσοχή, μην θρηνήσουμε και θύματα.

Δεμένη (χειρο)πόδαρα

Το δέσιμο στα χέρια στην προκειμένη στάση aka doggy είναι κάπως προαιρετικό, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για τα πόδια σου, τα οποία σύμφωνα με το σενάριο κλειδώνουν με χειροπέδες (πόσο πιο σωστό εδώ το “ποδοπέδες”). 

Λιωμένο Παγωτό

Παραφράζοντας τον περίφημο στίχο, το συγκεκριμένο παγωτό κολλάει στο στήθος, όχι στο χέρι. Αναφέρομαι σ’ εκείνη την περίφημη σκηνή που ο Christian κάνει στοματικό σεξ στην Ana, αφού της έχει δέσει στα χέρια και της έχει απλώσει παγωτό στο στήθος. Το πολύ κρύο σ’ ένα τόσο ευαίσθητο σημείο όπως είναι οι ρώγες, σε συνδυασμό και με το oral, το λες και πολύ καλή φάση.

Πάρτι στο play room

Aν τα πας καλά με τα sex toys, η στάση αυτή θα γίνει η νέα σου φίλη, γιατί ευνοεί απείρως τη γυναικεία ευχαρίστηση. Πάμε λίγο στην ταινία, εκεί που η Anastasia κάνει γενέθλιο δωράκι στον Christian- τι άλλο- εκείνη δεμένη σε mood BDSM. Βασική λεπτομέρεια, το bullet vibe (γκούγκλαρε), το οποίο έχει εφαρμόσει ήδη εκεί που πρέπει. Η στάση ολοκληρώνεται με τους παρτενέρ στα γόνατα, εκείνη μπροστά, εκείνον από πίσω.