SEX

Οι 4 πιο επικίνδυνες στάσεις στο σεξ

Το σεξ είναι ακόμα καλύτερο όταν είναι αυθόρμητο και περιπετειώδες. Με αυτή την πρόταση συμφωνούν και οι πέτρες. Δεν είναι όμως προτιμότερο όταν το κάνεις, να το απολαμβάνεις και να μην κινδυνεύεις να φύγεις σηκωτή, εσύ ή ο σύντροφός σου;

Η ασφάλεια είναι πάνω από κάθε οργασμό, γι’ αυτό εκτός από το προφυλακτικό, πρέπει να δίνεις λίγη παραπάνω σημασία και στο ποιες στάσεις επιλέγετε. Δεν είναι όλες το ίδιο ασφαλείς.

Εκείνος όρθιος κι εσύ καθιστή

Κάθε στάση στην οποία χρειάζεται να σταθεί στις μύτες των ποδιών του είναι επικίνδυνη. Όσο απολαυστική μπορεί να είναι – γιατί συνήθως είναι και αυθόρμητη – άλλο τόσο εύκολο είναι να προκαλέσει θλάση στο πέος του, αφού αν δε βρίσκεσαι στο σωστό ύψος (που ας μην γελιόμαστε, σχεδόν ποτέ δεν τυχαίνει ο πάγκος να είναι όσο ψηλός ή κοντός πρέπει), το “εργαλείο” του είναι καταδικασμένο να αναζητά τη σωστή τρύπα μέχρι να “χτυπήσει” στο ηβικό οστό σου ή στον ίδιο τον πάγκο.

Όταν χρειάζεται να “βγει” τελείως και να “ξαναμπεί”

Εξίσου επικίνδυνη για παρόμοιο λόγο με την προηγούμενη, είναι και όποια στάση απαιτεί να βγαίνει εντελώς το πέος από τον κόλπο σου και να ξαναμπαίνει. Είναι πολύ εύκολο να σπάσει και να τραυματιστεί για παράδειγμα αν χρησιμοποιήσετε (σε μια πιο extreme απόπειρά σας) μια μπάλα γυμναστηρίου. Οι ελβετικές μπάλες λοιπόν μπορεί να κάνουν το πέος του να γλιστρήσει εκτός σου και να μην πετύχει ακριβώς τον στόχο όταν κατεβαίνεις με αποτέλεσμα να το “συνθλίψεις”, δεδομένου ότι κι εσύ βρισκόσουν στον αέρα λίγα δευτερόλεπτα πριν.

Η “ευλύγιστη” αμαζόνα

Εκείνος είναι ξαπλωμένος, εσύ βρίσκεσαι από πάνω του, αλλά αντί να σκύψεις προς τα μπροστά, γέρνεις όλο τον κορμό σου προς τα πίσω. Όπως συμβαίνει με τον αγκώνα ή το γόνατο, ένα ερεθισμένο πέος μπορεί να “υπερεκταθεί” αν ασκήσεις πολύ μεγάλη ή συχνή πίεση στον άξονά του, σύμφωνα με μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Φρανσίσκο. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η υπερέκταση μπορεί να οδηγήσει σε νόσο του Peyronie, ή σε συσσώρευση των πλακών, γεγονός που θα κάνει το πέος του να λυγίζει, ενώ είναι όρθιο και άρα να μη μπορεί να κάνει σεξ. Δεν τα λέω εγώ, οι ερευνητές.

Κρατάει εκείνος όλο σου το βάρος

Ξέρεις πώς πάει αυτό: λυγίζει τα γόνατά του και ανεβοκατεβάζει εσένα και όλο σου το βάρος πάνω στο πέος του. Εκτός απ’ το ότι μπορεί να του πέσεις και με μαθηματική ακρίβεια, δε θα βολευτείτε ποτέ, θα αποκτήσει πιθανότατα τρομερούς πόνους στη μέση του. Μήπως να βρείτε μερικές εναλλακτικές πόζες;