SEX

Η αγαπημένη στάση του κάθε ζωδίου στο σεξ

Εσένα σ' αρέσει πιο πολύ το ιεραποστολικό, στο έτερον ήμισυ κάθεται καλύτερα (#διπλής) μια παραλλαγή του doggy style. Έχεις σκεφτεί ποτέ πως οι προτιμήσεις σου στο σεξ εξαρτώνται και από το ζώδιο σου; Αν πιστεύεις στα ζώδια, τότε το ότι ο αστερισμός σου καθορίζει τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητάς σου, ο οποίος προφανώς και αντανακλάται στην ερωτική σου συμπεριφορά είναι κάτι που ήδη έχεις σκεφτεί. Πώς βολεύεται λοιπόν το κάθε ζώδιο;

Κριός (21 Μαρτίου- 19 Απριλίου)

Είσαι ηγετική φυσιογνωμία. Σου αρέσει να γίνονται τα πράγματα γρήγορα, οι πρωτοβουλίες είναι η σπεσιαλιτέ σου και η επιθετικότητα μέσα στις 3-4 πιο αυθόρμητες αντιδράσεις σου. Σε λες και λίγο εγωίστρια γενικώς, έαλ παραδέξου το, μεταξύ μας είμαστε.

Ιδανική στάση: Ανάποδη καουμπόισα. Ο παρτενέρ από κάτω ξαπλωμένος- εσύ από πάνω κάθεσαι. Κοιτάτε προς την ίδια κατεύθυνση, εκείνος βλέπει πλάτη σου. Στάση που σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων. Για κάτι τέτοια ζεις άλλωστε. 

Ταύρος (20 Απριλίου- 20 Μαΐου)

Εσένα πάλι σου αρέσουν τα αισθησιακά, δεν μπορείς τα απότομα πράγματα, θες ρομαντισμό. Κάνεις σεξ και με τις πέντε αισθήσεις. Θέλεις να νιώθεις ότι υπάρχει έρωτας, αλλιώς δεν λειτουργείς με τίποτα.

Ιδανική στάση: Ιεραποστολικό. Για να του δίνεις φιλάκια και να τον κοιτάς στα μάτια. Κινηματογραφική κατάσταση. 

Δίδυμος (21 Μαΐου- 20 Ιουνίου)

Επειδή έχεις κι αυτό που βαριέσαι εύκολα, επιζητάς την εναλλαγή στις στάσεις και όπου είναι εφικτό το multitsasking (οι Δίδυμοι είναι η χαρά του πωλητή sex toys).

Ιδανική στάση: Στα όρθια, με όσους τρόπους είναι αυτό δυνατόν, αφού όμως έχεις ψήσει το ψάρι στα χείλη του παρτενέρ σου στη φάση των προκαρκτικών.

Καρκίνος (21 Ιουνίου- 22 Ιουλίου)

Για σένα παθιάρικο Καρκινάκι που το να εκφράζεις τα συναισθήματά σου είναι κάτι σαν το οξυγόνο στη μπουκάλα του δύτη και το να δίνεις είναι πιο απολαυστικό από το να παίρνεις η καλύτερη θέση στο σεξ είναι κάποια που συνδυάζει βαθιά διείσδυση και eye contact.

Ιδανική στάση: Η Καουμπόισα/ γυναίκα από πάνω. Η συγκεκριμένη στάση έχει συνεχή επαφή με το σώμα του παρτενέρ σου, γεγονός που δικαιολογεί ότι την προτιμούν τα περισσότερα θηλυκά.

Λέων (23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου)

Η τυπική λιονταρίνα είναι γυναίκα- φωτιά σαν τη Σαμάνθα από το Sex and the City. Έχει γεννηθεί για να κάνει σεξ με όλους τους τρόπους και το απολαμβάνει όσο τίποτα.

Ιδανική στάση: Βασικά τις αγαπάει όλες, δεν θέλει να ξεχωρίσει καμία. Αλλά κατά βάθος το χαίρεται πιο πολύ στο doggy style. Αν έχει και καθρέφτη ο χώρος, παίρνει διπλή χαρά.  

Παρθένος (23 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου)

Είσαι της τάξης και της καθαριότητας, τι να σε κάνουμε. Πολύ λογικά πλάσματα οι παρθένοι, δεν πετάνε τη σκούφια τους για πειραματισμό και δεν επιδιώκουν ιδιαίτερα την πρωτοβουλία. Μην τους βάζεις δύσκολα.

Ιδανική στάση: Η στάση “καρέκλα” φαντάζει εξαιρετική για τη δική σου περίπτωση για έχει μία συμμετρία που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Προφανώς και στο ιεραποστολικό αισθάνεσαι πιο πολύ ο εαυτός σου, αλλά ξεκόλλα βρε παιδί μου, δοκίμασε και κάτι άλλο, στα μέτρα σου πάντα. 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου)

Ο Ζυγός ως γνωστόν “τη βρίσκει” με την ισορροπία. Το οποίο σημαίνει πως αν ανήκεις στον συγκεκριμένο αστερισμό δεν θες να έχεις το αποκλειστικά πάνω χέρι, αλλά ούτε και το κάτω. Βαθιά ερωτικά πλάσματα τα Ζυγουδάκια και ανοιχτόμυαλα.

Ιδανική στάση: Εσύ μπρούμυτα ξαπλωμένη, εκείνος από πάνω με λυγισμένα γόνατα. 

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου- 21 Νοεμβρίου)

Ο πιο παθιασμένος εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου. Οι Σκορπίνες λατρεύουν το σεξ, αρκεί να είναι καλό και κυρίως έντονο. Αλλιώς τα μαζεύουν και φεύγουν χωρίς πολλά πολλά, κοιμούνται και στο κρεβατάκι τους.

Ιδανική στάση: Όλες στην πιο kinky εκδοχή τους. 

Τοξότης (22 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Μισή άνθρωπος, μισή άλογο (όχι βιολογικά προφανώς), η τοξοτίνα λατρεύει την περιπέτεια απ’ όπου κι αν πρόερχεται. Από τα πιο απελευθερωμένα ζώδια, σέβεται το ζωώδες ένστικτό της και το ικανοποιεί σε κάθε ευκαιρία.

Ιδανική στάση: Όσο πιο περίεργη, τόσο το καλύτερο. Το Kama Sutra πίνει νερό στ’ όνομά της. Τα θέλει τα δύσκολα η τοξοτίνα μας. 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου)

Θέλει τον χρόνο της για να νιώσει οικειότητα, αλλά άπαξ και συμβεί αυτό, η αιγόκερως δεν πιάνεται με τίποτα. Άλλο ένα ζώδιο που ελκύεται από τον πειραματισμό και μάλιστα με μνημειώδεις αντοχές. Απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να συμβούν όλα αυτά, να νιώθει ότι ο έλεγχος της ανήκει.  

Ιδανική στάση: Εκείνος από πάνω στα γόνατα κι εσύ ξαπλωμένη μπρούμυτα με τα πόδια λυγισμένα να πατάνε στο στήθος του.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου)

Το σεξ χωρίς φαντασία για την υδροχόο καλύτερα να μην γίνεται ποτέ. Καμία πιο πολύ από εκείνη δεν βιώνει την ερωτική πράξη σαν κάτι που τη διασκεδάζει και την κάνει να περνάει καλά. Γι’ αυτό και βγάζει μέσα σ’ αυτήν όλη της τη δημιουργικότητα. 

Ιδανική Στάση: Κάτι καινοτόμο, όπως το εξής: Εσύ ξαπλωμένη με το ένα πόδι όρθιο, εκείνος στα γόνατα. Αλλά γενικώς ό,τι πιο περίεργο, τόσο πιο ενδιαφέρον.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)

Τα ψαράκια ρουφάνε το συναίσθημα σαν σφουγγάρι. Δεν θέλουν αγριάδες, θα βάλουν τα κλάματα. Επίσης για τις ιχθείς η ερωτική σύμπραξη ξεκινάει νωρίτερα από τη συνύπαρξη στο ίδιο κρεβάτι. Θέλουν ρομαντισμό, κολακείες και πολύ, πολύ χρόνο…

Ιδανική στάση: Κουτάλι. Σεξ και αγκαλιά ταυτόχρονα.