SEX

Φαντασιώνεσαι άλλους κι όχι τον σύντροφό σου; Δεν είσαι η μόνη

Άσε με να μπω στο μυαλό σου. Τον αγαπάς τον Σάκη. Τον ποθείς, τον θες σαν κολασμένη, μέχρι και τα παιδιά του σκέφτεσαι να κάνεις. Το σεξ σας; απογείωση. Δεν τον αλλάζεις με τίποτα. Σεισμός ερωτικός.

Ναι, αλλά γιατί φαντασιώνεσαι να κάνεις σεξ με ανθρώπους; Τι σου συμβαίνει;

Όχι κατά βάθος δεν είσαι πολυγαμική, ούτε έχεις πάθει κάτι, σταμάτα να είσαι ενοχική. Το παθαίνουν πολλοί. Οι περισσότεροι εκεί έξω. Κι ο Σάκης άλλες φαντασιώνεται, μην σκας. Τι εννοώ;

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις, είναι ό,τι λένε: φαντασία. Δεν το ελέγχεις, ίσως να μην το κάνεις και συνειδητά πολλές φορές. Το να φαντάζεσαι ότι κάνεις ό,τι πιο διαστροφικό σου έρχεται στο μυαλό- όταν είσαι ξύπνια ή κοιμάσαι, ακόμα και την ώρα που κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου- με άτομα που δεν έχεις δει ποτέ στη ζωή σου (ή που έχεις δει κιόλας, αλλά δεν τρέφεις συναισθήματα γι’ αυτά) είναι κάτι αρκετά σύνηθες, και άρα νορμάλ.

Μια από τις πιο συνηθισμένες απαντήσεις που δίνουν οι γυναίκες σε σχετικές έρευνες είναι πως φαντασιώνονται να κάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο με κάποιον άγνωστο ή μ’ έναν διάσημο. Μάλιστα σύμφωνα με τη διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα therooster.com, το 73% των συμμετεχόντων φαντασιώνονται άλλους ανθρώπους πλην του συντρόφου τους. Ποσοστό απόλυτης πλειοψηφίας. Κι αν νιώθεις τύψεις κι ενοχές με τους πυροσβέστες και τους ποδοσφαιριστές που πας και φαντάζεσαι, να σ’ ενημερώσω πως από το 73% μόνο το 22% νιώθει άσχημα γι’ αυτό που σκέφτεται. Και πολύ καλά κάνουν βασικά γιατί το να φαντασιώνεσαι κάτι (π.χ. ένα περιστατικό βιασμού που παίζει αρκετά ως διαστροφή σε φαντασιακό επίπεδο) σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θες να το βιώσεις και στην πραγματικότητα.

Τα όνειρα είναι τζάμπα. Άσε τη φαντασία σου να οργιάζει, δεν θα δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Άρχισε να προβληματίζεσαι μόνο στην περίπτωση που οι φαντασιώσεις σου έχουν για πρωταγωνιστή μόνο ένα πρόσωπο, όχι φανταστικό, αλλά 100% αληθινό, με τον οποίο γνωρίζεστε και που τον σκέφτεσαι πιο συχνά απ΄ότι στα x δευτερόλεπτα που διαρκεί ένα ερωτικό όνειρο…