SEX

Δάχτυλα και ερωτικό παιχνίδι: 4 tips που θα σας απογειώσουν στο σεξ

Είναι βασικό κομμάτι των προκαταρκτικών κι ως κατεξοχήν τέτοιο προετοιμάζει το "έδαφος" για ό,τι καυτό κι ευχάριστο ακολουθεί. Τα δάχτυλά του έχουν- για την ακρίβεια πρέπει να έχουν- ενεργό ρόλο στην ερωτική επαφή σας. Αλλά προκειμένου να κάνουν την κατάσταση ιδανική και όχι πιο άβολη κι ενοχλητική, απαιτείται να του υποδείξεις τον τρόπο που πρέπει να "παίξει" την ηδονή σου στα δάχτυλά του, στην περίπτωση που ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ δεν το κάνει σα να γεννήθηκε με αυτό το ταλέντο.

Παίρνοντας ως δεδομένο πως το 72% των γυναικών που συμμετείχαν σε σχετική έρευνα παραδέχτηκαν ότι φτάνουν σε οργασμό αυστηρά και μόνο αν αισθανθούν διέγερση στην κλειτορίδα τους, μοιραία διαπιστώνουμε για εκατομμυριοστή φορά πως ο τρόπος που σ’ αγγίζει ο παρτενέρ σου στο επίμαχο σημείο, παίζει ίσως τον σπουδαίο ρόλο στην ικανοποίηση και άρα την κορύφωσή σου. 

Η σωστή τοποθέτηση

Προφανώς και πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από μία έντονη κίνηση “μπλακεντέκερ” που μπορεί να τρελάνει κόσμο-με την κακή έννοια- είτε χρησιμοποιεί το μόριο είτε τα δάχτυλά του. Η ιδανική χειρονομία, αυτή που θα σε ενεργοποιήσει ερωτικά έχει αργό τέμπο και γίνεται σχετικά μαλακά. Η ευαίσθητη περιοχή είναι γεμάτη με νευρικές απολήξεις.

Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος

Το ότι η προηγούμενη παρτενέρ του είχε κάποια συγκεκριμένη προτίμηση στον τρόπο που την άγγιζε με τα δάχτυλά του στα προκαταρκτικά, δε σημαίνει πως αποτελεί κίνηση passe partout. Γούστα είναι αυτά. Αυτό που ισχύει για όλες μας είναι ότι περνάμε καλά όταν η περιοχή είναι υγρή και άρα κάποιος έχει φροντίσει να την λιπάνει, αν δεν έχει συμβεί από μόνο του ήδη. Το θεατρικά έντονο που έχει δει στο pornhub δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Καλή αρχή

Ωραίο πράγμα να γεννάς προσδοκίες που θα ικανοποιήσεις στη συνέχεια. Ζήτα του να μην βιαστεί να σε αγγίξει χαμηλά, ώστε να νιώσεις πρώτα την επιθυμία να το κάνει. Ας ξεκινήσει χαϊδεύοντας τα μαλλιά, τα χέρια, την πλάτη, την κοιλιά σου-δόξα το Θεό από ερωτογενείς ζώνες δεν πας πίσω- . Γενικώς είναι πολύ καλή κίνηση να το γυροφέρει πρώτα. Teasing με σίγουρα αποτελέσματα είναι εκείνο που το δάχτυλό του θα ξεκινήσει από το λαιμό σου, θα περάσει από το στήθος σου, την κοιλιά σου και θα καταλήξει στο αιδοίο σου. Παρόμοια και ακόμα πιο ευχάριστη για σένα διαδρομή αν γίνει με τη γλώσσα.

Δώσε feedback

Στόχος είναι να περάσετε καλά. Το παιχνίδι με τα δάχτυλα δεν γίνεται επειδή “πρέπει”, αλλά γιατί αυξάνει την ερωτική επιθυμία και προετοιμάζει τόσο τα σώματα όσο και τους εγκεφάλους σας για το βασικό σεξ. Η ερωτική επαφή και γενικότερα ό,τι την αφορά γίνεται ακόμα καλύτερη όταν οι εμπλεκόμενοι αλληλεπιδρούν σε όλα τα επίπεδα. Οπότε όταν κάνει κάτι που σ’ αρέσει, δείχνε το. Αν όχι, πες του τον τρόπο. Θέλει να μάθει.