SEX

Αυτή είναι η πιο αγχωτική (και δύσκολη) στάση στο σεξ (και για τους δύο)

Όταν σκέφτεσαι ότι θες να δοκιμάσεις μια καινούρια στάση στο σεξ, συνήθως δεν το πολυσυζητάς, απλά το κάνεις. Στην περίπτωση όμως που θες να προβάρεις κάτι για το τσίρκο Μεντράνο, καλύτερα να μην πάρεις κι άλλους ανθρώπους στο λαιμό σου.

Μια βρετανική ιστοσελίδα ιατρών έκανε μια έρευνα ανάμεσα σε 1000 ανθρώπους από την Ευρώπη και την Αμερική οι οποίοι βρίσκονται σε σχέση, ώστε να βρουν ποιες σεξουαλικές στάσεις τους κάνουν να αγχώνονται περισσότερο στο κρεβάτι.

Το αποτέλεσμα;

Το όρθιο 69.

Αν μόλις αλληθώρισες, θα στο εξηγήσω. Εκείνος στέκεται όρθιος, κι εσύ, κάπως σκαρφαλώνεις πάνω του ανάποδα, με την ευαίσθητη περιοχή σου στο πρόσωπό του και το πρόσωπό σου στα γεννητικά του όργανα – ενώ σου έρχεται όλο το αίμα στο κεφάλι.

Το 57 τοις εκατό των γυναικών και το 43 τοις εκατό των ανδρών που πήραν μέρος στην έρευνα, διάλεξαν αυτή ως τη λιγότερο βολική στάση. Και δεν τους αδικώ. Πολύ κοντά στο σκορ ήταν και το πρωκτικό σεξ, αλλά με μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο φύλων. Ενώ το 55 τοις εκατό των γυναικών είπαν ότι νιώθουν άβολα σε αυτή τη διαδικασία, μόλις το 30 τοις εκατό των ανδρών είπαν το ίδιο.

Όπως και να ‘χει, ό,τι κι αν σου προτείνει ή θέλει να δοκιμάσετε, αν δε βολεύεσαι, πες του να αλλάξετε. Μη ντραπείς.