SEX

5 απαγορευτικά πράγματα που κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ

Το σεξ είναι μία από τις πιο μεγάλες απολαύσεις της ζωής (πάρε ένα κλισέ με το "καλημέρα σας"). Αλλά όπως όλα έτσι κι αυτό, έχει δύο όψεις. Από κούκλα η φάση γυρνάει σε πανούκλα σε χρόνο ανυποψίαστο. Το απρόβλεπτο καραδοκεί, δεν μπορείς να το ελέγξεις, αλλά τις περισσότερες φορές αξίζει τον κόπο να θέσεις εαυτόν σε "κίνδυνο". Θα πας και θα σου βγει και σε κακό, έρωτας είναι, δεν έχει πρωτόκολλο.

ΑΛΛΑ: Επειδή μέσα σ’ όλο αυτό εμπλέκεται και το αιδοίο σου, το οποίο είναι ευαίσθητο το άτιμο, καλό θα ήταν να μην το υποβάλλεις σε τερτίπια που θα το βλάψουν όντως. Όταν ο “κίνδυνος” βγαίνει εκτός εισαγωγικών και παίρνει κυριολεκτική διάσταση, δεν έχει πλάκα. Έχει αρνητικές συνέπειες. Αν δεν θες ο έρωτάς σας να εξελιχθεί σε κάτι εφιαλτικό για σένα- ή για τον συνοδοιπόρο, απλά μην κάνεις τίποτα από τα εξής:

Παίζεις ρώσικη ρουλέτα με τα ΣΜΝ

Πότε το κάνεις αυτό; Ξέρω ‘γω; Μήπως κάθε φορά που δεν βάζεις προφυλακτικό; “Είναι καλό παιδί, μαζεμένο; Αποκλείεται να έχει κάτι”; Καλή τύχη. 

Συνδυάζεις λιπαντικό με λάτεξ προφυλακτικό

Φανταστικός συνδυασμός αλληλοεξουδετέρωσης. Το ένα κάνει χημική αντίδραση με το άλλο και σκορ είναι σχεδόν πάντα 1-0 υπέρ του λιπαντικού. Προφυλακτικό πάπαλα. Αν χρησιμοποιείς λιπαντικό, το προφυλακτικό πρέπει να έχει πάντα ως βάση του το νερό ή τη σιλικόνη, όχι το λάτεξ, το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για τον κόλπο σου.

Ακουμπάτε φαγητό στα σημεία που δεν πρέπει

Θυμάσαι τη Samantha στο Sex and the City που είχε βάλει τα sushi εκεί που όπως λέει κι ο λαός δεν πιάνει μελάνι; Έχεις ακούσει εκείνες τις ιστοριούλες/αστικούς μύθους τοποθέτησης προϊόντων στο ίδιο ανατομικό σημείο; Ο κόλπος μπορεί να είναι από τα πιο δυναμικά μέρη του γυναικείου σώματος, αλλά έχει κι αυτός τα όριά του. Υπάρχουν και τα sex toys για τους πειραματισμούς. 

Πιέζεις επίμονα τον άνθρωπο να ολοκληρώσει

Μπορεί ο οργασμός για τους άντρες να έρχεται κάπως πιο αβίαστα σε σχέση με τη θηλυκή βερσιόν του, αλλά μην παίρνεις ως δεδομένο ότι τον έχουν και στο τσεπάκι. Ναι κατανοητό, κουράστηκες, βαρέθηκες, θες να κοιμηθείς, επιθυμείς να τελειώσει αυτό το ερωτικό παρανάλωμα, αλλά με το να του επαναλαμβάνεις επίμονα και σε διάφορους- και καλά μου- sexy τόνους το “θέλω να τελειώσεις” είναι κάπως αγχωτικό/πιεστικό. Μην κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν. Έτσι δημιουργούνται τα ψυχολογικά.

Ξεπερνάς τα όριά σου

Είπαμε, πάθος uber alles, αλλά βρε φίλη, μην είσαι τόσο έντονη, θέλει μια προσοχή. Easy tiger, μην είσαι υπερβολική, μην υπερτιμάς τις αντοχές σου και κυρίως μην κάνεις απότομες κινήσεις, ούτε εσύ ούτε ο αγαπητός παρτενέρ. Κρίμα είναι να τραυματίζεστε τοπικά. Κούλαρε λίγο.