SEX

4 προβλήματα σχέσεων που λύνονται με σεξ

Πολύ χρήσιμες και αποτελεσματικές οι ειλικρινείς συζητήσεις με τον σύντροφό σου για τα θέματα που σας απασχολούν στη σχέση, αλλά μην το παρακάνετε με την υπερανάλυση. Κάποια αγκαθάκια που βγαίνουν ανάμεσά σας και σας τσιμπάνε δεν χρειάζονται κουβέντα για να σταματήσουν να σας ενοχλούν, αλλά επαφή. Σωματική. Σεξ. Οικειότητα. Τρυφερότητα. Εκτόνωση. Αντί να τσακώνεστε, να γκρινιάζετε και να συζητάτε, μήπως να πέφτατε στα στρώματα παρέα και να τα λύνατε στην πράξη;

Ειδικά κάποιες καταστάσεις εξομαλύνονται ιδανικά με το σεξ, όπως:

Δεν περνάτε πολύ χρόνο μαζί

Οι δουλειές σας έχουν φάει τα συκώτια, ο χρόνος είναι ελάχιστος, αισθάνεστε ότι χάνετε την επαφή μεταξύ σας- και με τον κόσμο συνολικά- Ε, όταν θα συναντηθείτε με το καλό, ποιο πιστεύεις ότι είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε; Το σεξ είναι ο πιο ουσιαστικός τρόπος να νιώσετε και πάλι “ένα”. Μετά, λέτε και τα νέα σας.

Παραγνωριστήκατε

Είστε μαζί κάτι εκατοντάδες χρόνια, πιάνεις το μπούτι του και νιώθεις ότι είναι το δικό σου. Υπερβολική οικειότητα λέγεται αυτό και τι ωραία φιλαράκια που κοντεύετε να γίνετε. Από το να βρεις κάποιον άλλο να ζουζουνίσεις- κι εσύ κι αυτός- μήπως να κάνετε όσο περισσότερο σεξ μπορείτε μεταξύ σας, ακόμα και βάζοντάς το ξερά στο πρόγραμμα- ναι ναι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα-;

Δεν επικοινωνείτε συχνά

Είναι αυτή η γνωστή κατάσταση που για κάποιο λόγο ενώ μιλάγατε ασταμάτητα πρωί, μεσημέρι, βράδυ και ενδιάμεσα, κάποιος τράβηξε το καλώδιο από την πρίζα και δεν μπορείτε να βρείτε ο ένας τον άλλο. Μην φρικάρεις καλέ, μην φέρνεις την καταστροφή και μην υστεριάζεις. Δεν υπάρχει λόγος να βρεθείτε και να συζητήσετε, βάλε τα πιο σέξι σου εσώρουχα και τράβα χτύπα του το κουδούνι, να δεις πόσο ωραία θα ειπωθούν τα ανείπωτά σας.

Τσακώνεστε άνευ σημαντικού λόγου

Αυτό το γνωστό φάγωμα, η ένταση που δεν δικαιολογείται και προέρχεται από το γεγονός ότι τρώτε ξύλο στη δουλειά κι από τη γενικότερη πίεση που νιώθετε στα κεφαλάκια σας και που ως γνωστόν ξεσπάει μέσα στο πιο οικείο περιβάλλον, δηλαδή αυτό της σχέσης, γιατί εκεί σας παίρνει. Αν αρχίσετε να πλακώνεστε με τις φιλενάδες σας, θα πρέπει να συζητάτε μερόνυχτα ολόκληρα για το τι πήγε στραβά και φτάσατε σ’ αυτό το σημείο. Αντιθέτως, με τον καλό σας απλά θα βγάλετε τα ρούχα σας και θα κάνετε άγριο σεξ μέχρι να τεντώσετε από την κούραση και κάποιος να φωνάξει “Φτάνει”! Καλό ακούγεται. Αφήστε τα μούτρα και πιάστε τον, από τα μούτρα..