SEX

4 ερωτικές στάσεις που ικανοποιούν τα πιο άγρια ένστικτα

Το σεξ μπορεί να κουμπώσει σε κάθε διάθεση. Είστε χαρούμενοι; Λυπημένοι; Τσαντισμένοι; Το mood σας θα δώσει την απόχρωση. Οι ταχύτητες είναι εξ' ορισμού 2- αργό και γρήγορο- όπως και τα βασικά είδη: Ρομαντικό, άγριο. Η εναλλαγή φέρνει την επιτυχία. Όταν οι διαθέσεις αρχίζουν κι αγριεύουν, μοιραία θα σας έρθει να το δηλώσετε αλλάζοντας στάση. Δεν εξαντλείται το ζωώδες σεξ στο ιεραποστολικό ή στο κουτάλι, μην τρελαθούμε, θέλει ανατροπή και στάσεις που εξασφαλίζουν τη μέγιστη διείσδυση με μία δόση δυσκολίας. Τι εννοώ;

Ανεστραμμένη Καουμπόισσα Reloaded

Άκου προσεκτικά: Ο αγαπητός παρτενέρ κάθεται στο κρεβάτι, στην καρέκλα, όπου κάτσει τέλος πάντων. Εσύ κουμπώνεις πάνω του μπρούμυτα, κρατώντας κόντρα με τα χέρια σου στο πάτωμα, σαν να περπατάς με αυτά. Φαντάσου τα σώματά σας να σχηματίζουν ένα ανθρώπινο καρότσι (πώς αλλιώς να το περιγράψω;). Σε αυτή τη στάση η διείσδυση εκπληρώνεται σε υψηλό ποσοστό, συν ότι συνδυάζεται εύκολα και με spanking.

Στην καρέκλα δυο-δυο

Συνοπτικά εκείνος κάθεται κι εσύ από πάνω του. Μία ορίζει εκείνος το ρυθμό, μία εσύ. Μια στάση που του επιτρέπει να σε αγγίζει στο στήθος, στους γλουτούς, να τραβήξει λίγο μαλλί, να δαγκώσει λίγο ώμο, κτλ κτλ. Την λένε και Lap Dance.

Το εγγυημένο Doggy

«Να τραβήξει λίγο μαλλί» και θυμήθηκα την κλασική στάση που παίρνουν συνήθως οι εραστές όταν ανάβουν τα αίματα στο κρεβάτι. Την αναβαθμίζετε πραγματοποιώντας την μπροστά σ’ έναν καθρέφτη. Τι εννοείς “πού να τον βρούμε”; Αγοράστε έναν.

Παραλλαγμένο ιεραποστολικό

Είναι εκείνο κατά το οποίο η γυναίκα ενώ είναι ξαπλωμένη δέχεται τον άντρα από πάνω της, ο οποίος πριν την πλησιάσει επικίνδυνα, πιάνει και φέρνει τα πόδια της ψηλά και πάνω από τους ώμους του. Εναλλάσσεται με εκείνον να στέκεται στα γόνατά του και να συνεχίζει ό,τι κάνει.