SEX

4 ερωτικές στάσεις ιδανικές για τις μέρες που κάνει ζέστη

Θέλεις να κάνεις σεξ αλλά ζεσταίνεσαι πολύ. Κατανοητό, με τέτοιο καύσωνα κάθε σωματική επαφή προκαλεί επιπλέον θερμότητα, ιδρώτα και όλα τα σχετικά. Ωστόσο ο έρωτας είναι υπεράνω καιρικών συνθηκών και θέλω να πιστεύω πως δεν θα περιμένεις να δροσίσει ώστε να έχεις όρεξη να ερωτοτροπήσετε. Έλα, αυτά είναι αστεία. Αντί να αποφεύγεις τις στενές επαφές εστίασε στις παρακάτω στάσεις οι οποίες σας φέρνουν πιο κοντά και ικανοποιούν το σκοπό σας χωρίς να προϋποθέτουν τη μέγιστη σωματική επαφή. Μόνο όσο κι εκεί που πρέπει.

 

Το Doggy

Όταν η διείσδυση είναι το ζητούμενο αλλά όχι το body contact, μία είναι η απόλυτη στάση.

Το Στη Ντουζιέρα Δυο-Δυο

Και στην μπανιέρα εννοείται, απλά επειδή το ενοικιαζόμενο στο νησί συχνά δεν έχει μια τέτοια κι επειδή στο σπίτι δύσκολα τη γεμίζεις καλοκαιριάτικα, θα είμαι ρεαλίστρια και θα υπερθεματίσω για το όρθιο σεξ στο ντους. Βασικά, το θέμα είναι να τρέχει νερό από ψηλά για να δροσίζεστε. Oι παραλλαγές άφθονες. Μόνο προσοχή μην φάτε καμιά γλίστρα. Υπάρχουν και πατάκια.

Το Όχι Ακριβώς Σεξ

Πολύ βολικό γιατί δεν απαιτεί πόδια μπλεγμένα, στήθη πλακωμένα και μπράτσα ιδρωμένα που εφάπτονται είναι να χρησιμοποιείτε ο ένας τα χέρια του πάνω στον άλλο και σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Τι είπες Lady Gaga μου;

Όχι ακριβώς. Ίσως μια παρατεταμένη φάση προκαταρκτικών.

Το Κουτάλι

Σεξ στο πλάι, όπου η σωματική επαφή ρυθμίζεται. Ζεσταίνεστε τρελά; Ενώστε μόνο τις λεκάνες σας. Αρκεί. Έχεις και τα χέρια σου ελεύθερα, να ανεμίσεις μία βεντάλια αν χρειαστεί.