SEX

Αυτό το βιβλίο ζωγραφικής είναι μόνο για ενήλικες (και θα απογειώσει τη σεξουαλική σου ζωη!)

Τα του σεξ, τα έχουμε αναλύσει, τα συζητάμε και λίγο πολύ τα ξέρετε. Το θέμα όμως είναι να βρίσκουμε μεθόδους έξω από τα τετριμμένα για να ανάβουν λίγο τα αίματα στα σεντόνια. Σου σύστησα το εναλλακτικό πορνό που κάνει η Erika Lust, σου έμαθα και λίγα πράγματα για μια πιο πονηρή αναζήτηση στο tumblr, τώρα ήρθε η ώρα να βγάλεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου.

Τα βιβλία ζωγραφικής είναι πλέον τεράστιο trend και στους ενήλικες. Η φίλη μου η Μυρτώ τα βρίσκει τρομερά αγχολυτικά και μας ζαλίζει για το πόσα χρώματα έχει βάλει στους παπαγάλους που χρωματίζει με τις ξυλομπογιές της.

Τι θα έλεγες αν αντί για δεντράκια και ζωάκια, χρωμάτιζες κάτι “αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους”;

Σε μια πιο sexy εκδοχή τους, τα ίδια βιβλία, μπορούν εκτός από την ανάγκη σου να ξεφορτωθείς το άγχος, να εξυπηρετήσουν και την ανάγκη σου για πιο ευφάνταστο σεξ. Η Sarah McDonnell λοιπόν, δημιούργησε ορισμένα coloring books που είναι όντως για ενήλικες.

Τα σκίτσα της είναι εμπνευσμένα από τη δική της σεξουαλική ζωή, τις αφηγήσεις των φίλων της, αλλά και το Kama Sutra. “Η μία σελίδα με οδηγούσε στην επόμενη κι έτσι κατέληξα με 20 σελίδες – στάσεις που έχω κάνει ή ακούσει όλ’ αυτά τα χρόνια”. Το βιβλίο της ονομάζεται “Fill me in”, έχει ήδη πουλήσει εκατοντάδες αντίτυπα και μπορείς να το βρεις online εδώ. Προς το παρόν, πάρε μια γεύση από τα σκίτσα της.