SEX

4 τεχνικές αυνανισμού που πρέπει να ξέρουν όλες οι γυναίκες

Η αυτοϊκανοποίηση, γνωστό και ως αυνανισμός, μπορεί να βελτιώσει και τις σεξουαλικές σχέσεις με τον παρτενέρ σου, αλλά και τη σχέση σου με σένα. Πολύ καλά διάβασες. Γιατί αν ξέρεις τι ακριβώς θες, τότε όλα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα, και για σένα, αλλά και για τον άνθρωπο που προσπαθεί να σε ικανοποιήσει.

Στο δρόμο της αναγνώρισης του τι μπορεί να σε ευχαριστεί στο κρεβάτι, λοιπόν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χαθείς ανάμεσα στα πάρα πολλά μονοπάτια που διακλαδώνονται μέχρι να δεις τη φωτεινή επιγραφή που γράφει “οργασμός“.

Για να μην χρειαστείς χάρτες ή επιστρατεύεις αόριστες έννοιες όπως το ένστικτό σου, ίσως αρκεί απλά να ψάξεις λίγο περισσότερο τι είναι αυτό που αρέσει σε σένα. Πώς θα το βρεις; Δοκίμασε τις παρακάτω τεχνικές.

1. Γνώρισε καλύτερα την ανατομία σου

Μην ντρέπεσαι να πάρεις έναν καθρέφτη και να κοιτάξεις από πιο κοντά και από μια άλλη οπτική, τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στα πόδια σου. Αν δυσκολεύεσαι να έρθεις σε οργασμό ακόμα κι όταν το προσπαθείς μόνη σου, τότε ίσως θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις την ακριβή τοποθεσία των διάφορων περιοχών της ευαίσθητης περιοχής σου, όπως η κλειτορίδα.

2. Βρες τι σου ταιριάζει

Πρέπει επίσης να δεις και τι είναι αυτό που κάνει εσένα να φτάσεις στην κορύφωση. Είσαι κολπική ή κλειτοριδική; Κι άπαξ και λυθεί αυτό, υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί τρόποι, ταχύτητες και δυνάμεις πίεσης με τις οποίες μπορείς να παίξεις με την κλειτορίδα ή το αιδοίο σου. Βρες αυτό που ταιριάζει σε σένα.

3. Πάρε ένα παιχνίδι

Τα sex toys είναι πλέον κάτι παραπάνω από must have για τη γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και τον οργασμό της. Μπορείς να διαλέξεις από μια τεράστια ποικιλία παιχνιδιών, με δόνηση ή χωρίς, για την κλειτορίδα ή το σημείο G, dildos ή οτιδήποτε περνάει από το μυαλό σου. Τόλμησέ το και δε θα χάσεις.

4. Μην σκέφτεσαι τον οργασμό

Με το να αγχώνεσαι για το πότε θα έρθεις σε οργασμό κατά τη διάρκεια του αυνανισμού, οι πιθανότητες λένε πως θα αργήσεις ή δεν θα τα καταφέρεις καθόλου. Ασκώντας πίεση στον εαυτό σου για κάτι τέτοιο, τόσο περισσότερο απομακρύνεται από το πλάνο η περίπτωση του οργασμού. Χαλάρωσε και σωματικά και πνευματικά και φρόντισε να μην βιάζεσαι. Συγκεντρώσου στη στιγμή και άσε τις αισθήσεις σου να σε οδηγήσουν στο να απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς τον εαυτό σου.