SEX

Να και κάτι που δεν περίμενες ότι μπορεί να κάνει τον σύντροφό σου να σε κερατώσει

Αν νομίζεις πως το να έχετε μια φανταστική σεξουαλική ζωή, να πλένεις πιάτα με ζαρτιέρες ή να αγοράζεις κάθε μήνα καινούρια εσώρουχα, θα τον κάνει να μην κοιτάξει άλλη, έκανες λάθος.

Ούτε αυτά λειτουργούν.

Απ’ ό,τι φαίνεται η ποιότητα της σεξουαλικής σου ζωής έχει μηδενική σχέση με το αν εσύ ή ο σύντροφός σου κερατώσετε ο ένας τον άλλον, σύμφωνα με μια νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Personality and Social Psychology.

Οι ερευνητές από τo Florida State University ακολούθησαν 233 νιόπαντρα ζευγάρια, σημειώνοντας τη μεταξύ τους σχέση, την ικανοποίηση και το ιστορικό απιστίας τους, σε διάρκεια τριών ετών. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα;

Οι άνθρωποι είναι πιθανότερο να κερατώσουν όταν είναι ικανοποιημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή στη σχέση που έχουν. Πώς εξηγείται αυτό; Είναι πιθανό ότι όταν απλά σου αρέσει πολύ το σεξ, μπορεί αυτό να σε οδηγήσει στην απιστία, ακόμα κι αν νιώθεις καλά μέσα στη σχέση που βρίσκεσαι, λένε οι ερευνητές.

ΩΡΑΙΑ. Λέμε εμείς.

Επίσης, οι άντρες με περισσότερα μικρά ειδύλλια πριν τον γάμο, ή εκείνοι που έβλεπαν λιγότερο ελκυστικές τις συντρόφους τους, ήταν επίσης πιθανότερο να κερατώσουν.

Επίσης, όταν υποβλήθηκαν σε ψυχολογικά τεστ στα οποία καταγράφηκε το πόσο γρήγορα παίρνουν το βλέμμα τους από έναν άνθρωπο του αντίθετου φύλου – τα αποτελέσματα ήταν εξίσου ενδιαφέροντα: Όσοι ήταν 100 μιλιδευτερόλεπτα πιο γρήγοροι στο να πάρουν την προσοχή τους από τον όμορφο άνθρωπο που έβλεπαν, είχαν 50% λιγότερες πιθανότητες να κερατώσουν. Αν, λοιπόν, ο σύντροφός σου δεν χαζεύει ό,τι περνάει όταν είστε μαζί, είναι καλό σημάδι.