SEX

Όλα όσα θες να ρωτήσεις για το πιο τολμηρό είδος σεξ αλλά διστάζεις

Το πιο αδιαφιλονίκητο είδος σεξ, το περίφημο πρωκτικό ή anal ή όπως αλλιώς το λένε (που το λένε δηλαδή) αποτελεί κι αυτό μέρος της ερωτικής κουλτούρας από καταβολής του κόσμου (αυτό ειδικά σίγουρο). Τα κορίτσια το αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό, τα αγόρια το έχουν στο μυαλό τους σχεδόν σαν κατάκτηση, η πλήρης και οριστική απενοχοποίησή του θ' αργήσει για καιρό και δεν είναι ν' απορείς γιατί. Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Στο άκουσμα του πρωκτικού σεξ η πρώτη αντίδραση πολλών γυναικών είναι ένα αυθόρμητο σφίξιμο. Δικαιολογημένο και αυτό. Αλλά δεν αξίζει να δαιμονοποιούμε κάτι που αφορά στην ανθρώπινη επαφή. Έτσι κι αλλιώς η περιέργεια είναι συνήθως το κίνητρο για να βιώσεις μια εμπειρία έστω κι αν έχεις ακούσει τα μύρια όσα για αυτή. Αλήθεια, τι ισχύει και τι όχι; Ακολουθούν οι απαντήσεις στις 4 ίσως πιο συχνές ερωτήσεις για το anal sex.

Yπάρχει τρόπος να συμβεί χωρίς να πονέσεις καθόλου;   

Το “καθόλου” είναι πολύ μεγάλη κουβέντα όταν μιλάμε για κάτι που εκ προοιμίου σου προκαλεί την αίσθηση του πόνου. Για παράδειγμα, όταν πας να κάνεις ένα τατουάζ ξέρεις ήδη πως το πάτημα της βελόνας δεν θα σου είναι ευχάριστο. Οπότε πας προκατειλημμένη, άρα όχι απόλυτα χαλαρή. Το ίδιο συμβαίνει κι εδώ. Ο σύμμαχός σου θα είναι το λιπαντικό (γιατί η περιοχή δεν υγραίνεται με φυσικό τρόπο) και η τρυφερότητα του συντρόφου σου. Δεν θέλει απότομες κινήσεις. Ούτε μισή δηλαδή. Και καμία βιασύνη. Αν το λιπαντικό δεν κάνει καμία δουλίτσα, τότε σίγουρα το σώμα σου είναι σφιγμένο. Χαλάρωσε και μην το κάνεις. Δεν χάνεστε, την επόμενη φορά.

Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;

Οι πιθανότητες είναι εξαιρετικά χαμηλές, σχεδόν μηδαμινές αφού ο πρωκτός αποτελεί μέρος του πεπτικού συστήματος και δεν επικοινωνεί με το γεννητικό σύστημα της γυναίκας. Εκτός αν υπάρχει δυσμορφία στην περιοχή. Έτσι κι αλλιώς, ΦΟΡΑΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ, ΣΩΣΤΑ;

Γιατί πονάει;

Η περιοχή δεν έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη ελαστικότητα. Ο πρωκτός απαρτίζεται από 2 σφιγκτήρες, έναν εσωτερικό κι έναν εξωτερικό. Ο πρώτος αντιδρά σχεδόν αντανακλαστικά και άρα αυτόματα σε οποιαδήποτε “ενόχληση” που έρχεται από έξω. Γι’ αυτό το να είσαι χαλαρή αποτελεί την απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό που πάτε να κάνετε.

Είναι περίεργο να σου αρέσει τελικά;

Στο σεξ τίποτα δεν πρέπει ν’ αντιμετωπίζεται ως παράλογο όταν οι εμπλεκόμενοι το απολαμβάνουν. Πιο περίεργο είναι να θεωρείται ακόμα ταμπού κάτι που συμβαίνει αιώνες τώρα και μάλιστα στο μακρινό παρελθόν ήταν λιγότερο απενοχοποιημένο σε σχέση με σήμερα (κάποιες το προτιμούσαν στα παλιά τα χρόνια γιατί διαφύλαττε την “αγνότητά” τους) . Δεν πρόκειται για διαστροφή, αν αυτός είναι ο καημός σου. Η σεξουαλική ικανοποίηση είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση και δεν χωράει ενοχές.

Μπορείς να φτάσεις σε οργασμό;

Και αυτό μπορεί να συμβεί. Οk, είναι κάπως πιο δύσκολο σε σχέση με την κλασική ερωτική πράξη και τη διείσδυση στον κόλπο, αλλά ο πρωκτός είναι τερματικός σταθμός για πολλές νευρικές απολήξεις. Αν ο πόνος υποχωρήσει μπορείς να φτάσεις μέχρι και στον οργασμό. Αλλά ίσως να θέλει λίγο χρόνο αυτό. Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.